Başına yorgun mermi isabet etmişti! Minik Eymen ameliyatla kurtarıldı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde parkta oynayan Eymen Dikiltaş'ın (6) başına, yorgun mermi isabet etti. Ameliyata alınan Eymen'in başındaki mermi, çıkarıldı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Başına yorgun mermi isabet etmişti! Minik Eymen ameliyatla kurtarıldı

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Beşeylül Mahallesi Üçgen Park'ta meydana geldi. Parkta oynayan Eymen Diklitaş'ın başına yorgun mermi isabet etti.

Başına yorgun mermi isabet etmişti! Minik Eymen ameliyatla kurtarıldı-2

Anneannesi Leyla Karazeybek, başının döndüğünü söyleyen Eymen'in başından kan aktığını görünce çığlık atmaya başladı.

Başına yorgun mermi isabet etmişti! Minik Eymen ameliyatla kurtarıldı-3

Yakında marangoz dükkanı bulunan Eymen Dikiltaş'ın babası, durumu öğrenip hemen parka koştu.

Başına yorgun mermi isabet etmişti! Minik Eymen ameliyatla kurtarıldı-4

Özel bir hastaneye kaldırılan Eymen Dikiltaş'ın başına, yorgun mermi isabet ettiği anlaşıldı. Beyin ve Sinir Hastalıkları uzmanı Opr. Dr. Vatan Tayfur tarafından ameliyat edilen Eymen Dikilitaş'ın deri altına isabet eden mermi çıkartıldı.

Başına yorgun mermi isabet etmişti! Minik Eymen ameliyatla kurtarıldı-5

Kafasında oluşan yırtılmalar ve kırıklara müdahale edildi.

Başına yorgun mermi isabet etmişti! Minik Eymen ameliyatla kurtarıldı-6

Anne Canan Dikilitaş, "Oğlumun sağlığına kavuştuğu için çok mutluyum. Doktorumuza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler