Nobel ödüllü Aziz Sancar'ın müzeye dönüştürülecek evindeki restorasyonda sona gelindi
Dünyaca ünlü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın Mardin Savur'da doğup büyüdüğü ve doktorluk yaparken kaldığı evin müzeye dönüştürülmesi çalışmaları hızla sürüyor. Sancar'ın yeğeni Abdülgani Sincar, "Kitaplarını hala saklıyoruz. Tamamlandığında hatırası olarak müzeye bırakacağız. Buranın müze olması ilimize ve ilçemize katkı sağlayacak" dedi.
Giriş Tarihi:
Dünyaca ünlü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın Mardin Savur'da doğup büyüdüğü ve doktorluk yaparken kaldığı evin müzeye dönüştürülmesi çalışmaları hızla sürüyor.

Sancar'ın yeğeni Abdülgani Sincar, "Kitaplarını hala saklıyoruz. Tamamlandığında hatırası olarak müzeye bırakacağız. Buranın müze olması ilimize ve ilçemize katkı sağlayacak" dedi.