SON DAKİKA: Tuvalete saklanan hırsızlar market çalışanlarını biber gazıyla etkisiz hale getirip 25 bin lirayla kaçtılar

Son dakika haberi! Konya'da, tuvalete saklanan 2 şüpheli, marketin kapanmasının ardından ürün sayımı yapan çalışanları biber gazıyla etkisiz hale getirip, kasadaki 25 bin lirayı çalarak kaçtı. Polis, hırsızlık şüphelilerinin kimliklerini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2021, 14:10 Güncelleme 26 Ocak 2021, 14:10
SON DAKİKA: Tuvalete saklanan hırsızlar market çalışanlarını biber gazıyla etkisiz hale getirip 25 bin lirayla kaçtılar

İÇİNDEKİLER

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Selçuklu ilçesi Hayanbaşı Mahallesi Alemdar Caddesi'ndeki market zincirinin şubesinde meydana geldi. Yüzlerini cerrahi maskeyle kapatıp, alışveriş bahanesiyle markete gelen kimliği belirsiz 2 kişi, iddiaya göre, tuvalete girerek saklandı. Market çalışanları da akşam iş yerini kapattıktan sonra içeride ürün sayımı yapmaya başladı.




TUVALLETTEN ÇIKIP BİBER GAZI SIKTILAR
Sayımdan sonra iş yerinden ayrılacakları sırada 2 şüpheli, tuvaletten çıkıp, çalışanları biber gazı sıkarak, etkisiz hale getirdi. Şüpheliler, daha sonra kasadaki yaklaşık 25 bin lirayı çalıp, kaçtı. Olayın ardından çalışanlar, polise haber verdi. İhbarla harekete geçen ve iş yerinin güvenlik kamerasının çalışmadığını saptayan polis, 2 kişinin kimliğini belirleyip, yakalamak için çalışma başlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN