Semaver çay içmek için ağacı kestiler! Belediye önce ceza kesti sonra yenisini dikti

Kilis’te, semaverde çay içmek için fidan halindeki kesilen ağacın yerine belediye tarafından yeni ağaç dikildi. Vatandaşlar görüntülere tepki gösterirken işçiye de ceza verildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Semaver çay içmek için ağacı kestiler! Belediye önce ceza kesti sonra yenisini dikti

Ebulule Mahallesi Abdullah Gül Bulvarı'nda Kilis Devlet Hastanesinin karşısında meydana geldi. Kanalizasyon borusu döşeyen müteahhit firmaya bağlı bir işçi, testere ile fidan halindeki ağacı kesti.Kestiği odunlarla semaverde çay pişiren işçinin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

İşçiye 825 TL para cezası kesildi.

Semaver çay içmek için ağacı kestiler! Belediye önce ceza kesti sonra yenisini dikti-2

Kilis Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından kesilen ağacın yerine Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan'ın talimatıyla ağaç dikildi.

Semaver çay içmek için ağacı kestiler! Belediye önce ceza kesti sonra yenisini dikti-3

Cep telefonu ve bölgedeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri sosyal medyada izleyen vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

Semaver çay içmek için ağacı kestiler! Belediye önce ceza kesti sonra yenisini dikti-4

Semaver çay içmek için ağacı kestiler! Belediye önce ceza kesti sonra yenisini dikti-5

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler