Blu Tv hafta sonu ücretsiz mi? Blu Tv ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

Blu Tv ücretsiz mi? Blu TV hafta sonu ücretsiz mi sorusuna arama motorlarında yanıt aranıyor. Hafta sonu karantina nedeniyle eve kapanacak vatandaşlar dizi ve film izleyerek vakit geçirecek. Blu Tv ücretsiz üyelik nasıl yapılır sorusuna yanıt aranıyor. Blu TV 5-6 Aralık tarihlerine özel bir kampanya düzenleyecek. İşte dizi ve film severlerin merak ettiği soruların yanıtları…

Giriş Tarihi 04 Aralık 2020, 19:28 Güncelleme 04 Aralık 2020, 19:28
Blu Tv hafta sonu ücretsiz mi? Blu Tv ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

İÇİNDEKİLER

Blu Tv hafta sonu ücretsiz mi? Blu Tv ücretsiz mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5-6 Aralık tarihlerinde Türkiye karantina nedeniyle eve kapanacak. Karantinada dizi ve film izleyerek vakit geçirmeyi planlayanlara Blu TV'den müjde geldi. Peki, Blu Tv ücretsiz üyelik nasıl yapılır?

BLU TV HAFTA SONU ÜCRETSİZ Mİ?

BluTV özel yapımları, yüzlerce yerli, yabancı dizi ve filmler bu hafta sonu herkese ücretsiz olacak. Evde geçirdiğimiz zorlu günleri daha keyifli kılmak adına BluTV'nin tüm içerikleri, 4 Aralık Cuma günü saat 21.00'den 6 Aralık Pazar akşamı saat 23.59'a kadar ücretsiz izlenebilecek.

Türkiye'nin en büyük yerli video platformu BluTV, her ay koleksiyonuna eklediği yeni içeriklerle izleyicisine benzersiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Sevilen platform, şimdi de pandemi önlemleri sebebiyle aralıksız sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu bu hafta sonunu herkes adına daha eğlenceli hâle getirmek için harekete geçiyor.

4 Aralık Cuma akşamı 21.00 ve 6 Aralık Pazar akşamı 23.59 saatleri arasında BluTV'nin zengin içeriği, herkesin ücretsiz erişimine açılacak. İzleyiciler Cuma gününden itibaren BluTV'nin internet sitesinden e-posta adreslerini kullanarak kod alabilecek ve belirlenen saat aralığında bu kod aracılığıyla BluTV içeriklerinden ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek.

BLU TV ÜYELİK NASIL YAPILIR?

Abonelik için sadece adınız, soyadınız ve e-posta adresiniz ve bir de tabii ki şifre gerekli. Bu adımları atladıktan sonra ise karşınıza ödeme için kredi kartı bilgilerinin istendiği ekran gelecek. Buradan ad, soyad, kartın geçerlilik tarihi, kart numarası ve kartın güvenlik kodunu girdikten sonra devam butonuna basıyorsunuz. Abonelik işlemleriniz tamam.

BLU TV ÜYELİK NE KADAR?

BluTV üyeliği aylık tüm vergiler dahil kredi/banka kartı ile *22.90 TL, Apple uygulama içi ödeme ile 24.99 TL'dir.

BluTV yurt dışı üyeliği aylık 5.90 Euro'dur.

Yerli banka ve kredi kartlardan üyelik tarihine ait Merkez Bankası kurlarına göre Türk Lirası karşılığı tahsil edilir.

Yabancı banka ve kredi kartlarından abonelik ücreti Euro olarak tahsil edilmektedir. Ülkeye göre ise para birimi değişebilir.

*TR'de başlayacak yeni üyeliklerde geçerlidir. Hesabım bölümünden güncel abonelik ücretinizi görüntüleyebilirsiniz.