Asansör boşluğuna düşen 20 günlük gece bekçisi sabah arkadaşları tarafından ölü bulundu

Kocaeli’nin Başiskele ilçesindeki bir inşaatta gece bekçiliği yapan Nusret Öz (55), iş arkadaşları tarafından çalıştığı inşaatın asansör boşluğunda ölü bulundu.

Giriş Tarihi 21 Kasım 2020, 19:43 Güncelleme 21 Kasım 2020, 19:49
Asansör boşluğuna düşen 20 günlük gece bekçisi sabah arkadaşları tarafından ölü bulundu

İÇİNDEKİLER

Olay akşam saatlerinde Başiskele Döngel Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir inşaatta meydana geldi. Başiskele ilçesi Kahramanlar Caddesi Diriliş Sokak'ta inşaat halinde bulunan bir binada gece bekçiliği yapan Nusret Öz, asansör boşluğunda ölü bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Edinilen bilgiye göre Diriliş Sokak ile Derepazarı Sokak kesişiminde devam eden bir inşaata gece bekçisi olarak 20 gün önce işe başlayan ve sabah saat 08.00'de iş yerinden ayrılması gereken Nusret Öz'ün (55) 26 VU 068 plakalı aracını sokakta gören iş arkadaşları durumdan şüphelendi.

Telefonla kendisini arayan ve binadaki bekçi alanında da kendisini bulamayan iş arkadaşları, bina zeminine indiklerinde asansör boşluğunda Öz'ün hareketsiz bir şekilde yattığını gördü.

İnşaat işçilerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Öz'ün ölüm haberini alan iş arkadaşları ise bina önünde gözyaşlarına boğuldu.

İhbar üzerine gelen polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından Nusret Öz'ün asansör boşluğuna düşmesi sonucu yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.

CESEDİ BULAN ARKADAŞI: SÜREKLİ TELEFON SESİ GELİYORDU

İnşaatta elektrik tesisatı yapan ve cesedi bulan Ahmet Keydal, "Sabah 11.30 saatlerinde çalışmaya geldim. Sürekli telefon sesi geliyordu. Gece bekçisinin kaldığı odada telefon şarjdaydı. Kimse de almaya gelmeyince 16.30 sıraları asansör boşluğunda cansız bir şekilde yatarken gördüm" dedi.

Olay yeri incelemesinin ardından Öz'ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Polis ekipleri, Öz'ün ölümü ile ilgili inceleme başlattı.