Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman’dan skandal! “Cadılar Bayramı” için koronavirüs partisi...

Tüm uyarılara rağmen koronavirüs tedbilerine uymayanlar kervanına ünlü iş insanları Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman da katıldı. Gülman Bebek'teki villasında koronavirüs salgınına rağmen “Cadılar Bayramı” partisi düzenlendi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman’dan skandal! “Cadılar Bayramı” için koronavirüs partisi...

Tüm uyarılara rağmen koronavirüs tedbilerine uymayanlar kervanına ünlü iş insanları Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman da katıldı.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman’dan skandal! “Cadılar Bayramı” için koronavirüs partisi...-2
Kemal Gülman - Aslan Gülman

Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman’dan skandal! “Cadılar Bayramı” için koronavirüs partisi...-3

DEPREMİN ACISINI DA HİÇE SAYDI
İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında enkaz altındaki insanları kurtarma çalışmaları devam ederken iş insanları Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman bir skandala imza attı.

Gülman Beşiktaş Bebek'teki 250 milyon lira değerindeki yalılarında korona virüs salgınına ve artan vakalara rağmen "Cadılar Bayramı" partisi düzenledi.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman’dan skandal! “Cadılar Bayramı” için koronavirüs partisi...-4

Yaklaşık 270 kişinin katıldığı ve sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı partiye, gece yarısını geçmesine rağmen eğlencenin devam etmesi üzerine polis ekiplerine ihbarda bulunuldu.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman’dan skandal! “Cadılar Bayramı” için koronavirüs partisi...-5

BEŞİKTAŞ POLİSİNDEN PARTİYE BASKIN
İhbar üzerine harekete geçen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, villaya baskın düzenledi. Baskın sonucunda partiye katılanlara "Umumi Hıfzısıhha Kanununa Muhalefet" suçundan idari para cezası kesildi.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman’dan skandal! “Cadılar Bayramı” için koronavirüs partisi...-6

Cezai işlemin ardından parti polis ekipleri tarafından sonlandırıldı. Partiyi düzenleyen organizatör Ç.Ç. ise ifadesi alınmak üzere emniyete davet edildi.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman’dan skandal! “Cadılar Bayramı” için koronavirüs partisi...-7

İfadesi alınan organizatör ardından emniyette ayrıldı.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman'ın oğlu Aslan Gülman’dan skandal! “Cadılar Bayramı” için koronavirüs partisi...-8

OTEL VE REZİDANSLAR MERCEK ALTINDA
Partilere göz açtırmayan Beşiktaş polisinin otel ve rezidanslarda verilen partileri de mercek altına aldığı öğrenildi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler