HAVA DURUMU | Meteoroloji yeni hafta için uyardı | 18 Ekim 2020 hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul ve birçok ilde sağanak yağış ve fırtına bekleniyor. MGM hafta boyunca bu hafta sonu için uyarılarda bulunmuştu. Yeni haftada da önemli uyarılarda bulunan Meteoroloji o günlere dikkat çekti. Peki İstanbul, İzmir ve Ankara’da hava nasıl olacak? İşte detaylar…

Giriş Tarihi 18 Ekim 2020, 10:56 Güncelleme 18 Ekim 2020, 10:58
HAVA DURUMU | Meteoroloji yeni hafta için uyardı | 18 Ekim 2020 hava durumu

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki 5 güne ilişkin hava durumu raporunu son dakika olarak yayınladı. Hafta başından beri Cumartesi ve Pazar günü için uyarılarda bulunan MGM, yeni haftada da yağışların devam edeceğini belirtti.

İstanbul başta olmak üzere tüm yurtta etkisini gösterecek yağışlar Perşembe günü yurdu terk edecek. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika hava durumu ve sağanak yağış uyarısı

METEOROLOJİ YENİ HAFTA İÇİN UYARDI! VATANDAŞLAR DİKKAT
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftaya ilişkin hava durumu raporunu yayınladı. Pek çok ilimizde yağışların devam edeceğini belirten MGM vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Göller yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile İstanbul çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Sakarya, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Yalova, Bolu, Zonguldak, Bartın, Kastamonu kıyıları ile Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

YAĞIŞLAR NE ZAMAN SONA ERECEK?
Meteoroloji yeni haftanın hava durumu raporunu yayınlarken, yağışların ne zaman yurdu terk edeceğini de belirtti.