Askıda yemek tarifi | PRATİK BİLGİLER

Tezgah üzerindeki yemek tarifi kitabına yemek sıçratmadan ve lekelemeden iş yapmak biraz zor olabilir. Tek ihtiyacınız olan sayfanın açık kalması için bir pantolon askısı. İşte hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgiler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2020 Güncelleme 12 Ağustos 2020, 07:05
Askıda yemek tarifi | PRATİK BİLGİLER

İÇİNDEKİLER

Tezgah üzerindeki yemek tarifi kitabına yemek sıçratmadan ve lekelemeden iş yapmak biraz zor olabilir. Tek ihtiyacınız olan sayfanın açık kalması için bir pantolon askısı.

MAKASI ZIMPARALA
Dikiş
makasınız köreldiyse, keskin hale getirmenin kolay bir yolu var. Makası bilemek için kalınca bir zımpara kağıdını birkaç defa kesin. Sorun çözülecektir.

CEVİZ AYIRMA YÖNTEMİ
Kabukları
kırılmamış cevizlerin iyi ve çürük olanlarını ayırmak için, hepsini su dolu bir kaba koyun. Çürük olanlar suda yüzecek, iyi olanlar dibe çökecektir.

TAHTANIZI DOĞRATMAYIN
Doğrama
tahtalarından gelen koku ve yiyecek kalıntılarından kurtulmak çok basit. Tahtaları sofra tuzu ile ovun, 10-15 dakika bekleyin. Ardından yarım limonu tahtanın üzerinde gezdirin ve kurumaya bırakın.