Günlük burç yorumları – 11 Ağustos 2020 Salı

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 11 Ağustos 2020 Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 11 Ağustos 2020, 09:16 Güncelleme 11 Ağustos 2020, 10:37
Günlük burç yorumları – 11 Ağustos 2020 Salı

İÇİNDEKİLER

Bugün burçları meler bekliyor? İşte 11 Ağustos 2020 Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

KOÇ

21 Mart - 19 Nisan

Duygusal yüklerinizden arındığınız sürece başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. İyi hissettiğiniz sürece başka insanlara da faydalı olabileceğinizin farkındasınız. Olaylara farklı bir yorum getirebilirsiniz. Maddi olarak kendinizi yetersiz görmeyin. İkna kabiliyetinizi kazançlarınızı arttırma için kullanabilirsiniz. Son günlerdeki problemler canınızı sıkıyor.

BOĞA

20 Nisan - 20 Mayıs

Karakteristik özelliklerinizin güçlü olması ile beraber çevrenizdekilerden de aynı dostluğu istiyor ancak çoğu zaman bulamayabiliyorsunuz. Duygusal konulardaki beklentileriniz biraz da sizin davranışlarınızla gelişiyor. Yaşama baktığınız köşeler çok önemli. Düşüncelerinizle davranışlarınız arasında denge kurmaya çalışırken, dikkatli olun.

İKİZLER

21 Mayıs - 21 Haziran

Çevrenize yardım yapmadan önce yatırımınızı kendinize yapmayı tercih ediyorsunuz. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmekte. Bugün bir çok kombinasyon çalışmaları içinde olmanıza rağmen, iyimserliğinizden ödün vermeyişiniz çevrenizde merak yaratıyor. Fikirlerinizde hızlı bir aksiyon var. Pratik yönleriniz ön planda.

YENGEÇ

22 Haziran - 22 Temmuz

Aşk konusunda partnerinizin rahat etmesini engelleyebilirsiniz. İki kişilik bir oluşumun içerisinde olduğunuzu hatırlayarak hareket etmek ilişkiye sağlık getirecektir. Hedeflerinize yaklaşırken, çevrenize kendinizi sevdirmeyi iyi biliyorsunuz. Bugün, sevdiğiniz işlerde başarılı olacaksınız. Sosyal yaşantınızda pozitif düşünceler içinde hareket edeceksiniz.

ASLAN

23 Temmuz - 22 Ağustos

Duygusallığınızı ve gerçek düşüncelerinizi karşı cinse göstererek dürüstlükten yana olduğunuz taktirde kazanacağınız bir gündesiniz. Değerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor. Egolarınızın güç kazanması sonucunda, kendi fikirlerinize herkesten daha fazla değer verecek ve tartışmaktan korkmayacaksınız.

BAŞAK

23 Ağustos - 22 Eylül

Bazı konularda liderliği elden bırakmayı tercih ettiğiniz taktirde oldukça rahat edebilirsiniz. Bu içinize kapanmanıza vesile olmasın. Çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek isteyeceksiniz. Kendinizi değerlendirmek ve bilgilerinizi kullanmak için bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Bazen her şeyden sıkılıyorsunuz.

TERAZİ

23 Eylül - 22 Ekim

Açılamadığınız karşı cins varsa duygularınızı zekanızla harmanlayarak ilginizi belli edebilirsiniz. Böylelikle risk almadan bir şeyleri açığa kavuşturma fırsatınız olur. İş gücünüzün yüksek olmasından dolayı, bir çok arkadaşınız sizinle ortak iş yapmak istiyor. Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tuttuğunuz için duygusal konuşmalarınızla dikkat çekiyorsunuz.

AKREP

23 Ekim - 21 Kasım

Güvenceye ve ihtiyaçlarınızın karşılanmasına çok önem verebilirsiniz. Özellikle yeni bir iş görüşmesi içerisindeyseniz bu noktada bir karar verebilirsiniz. Hoş ve zarif yönlerinizle karşı cins üzerinde oldukça etkili olacağınız bir gün. Merkür bilinç altınızın hızlı çalışmasını sağlıyor fakat düşüncelerinizi gizlediğiniz zaman daha başarılı oluyorsunuz.

YAY

22 Kasım - 21 Aralık

Aşk konusunda ve hayatınızın diğer alanlarında daha çok eğlenceye yönelmek ve sorumluluklarınızdan bir nebze olsun uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bugün maddesel bir sorgulama içinde olacak ve sevdiklerinizin masrafları karşısında zor anlar yaşayabilirsiniz. Mücadele etmek yerine kesin tavrınızı koymalı ve düşüncelerinizden ödün vermemelisiniz.

OĞLAK

22 Aralık - 19 Ocak

Kendiniz için en iyi olana titizlikle yönelebilirsiniz. Potansiyelinizin altında olan yerlerle çalışmamayı ve seçici olmayı da tercih edebilirsiniz. Yaşam enerjiniz oldukça yüksek ve duygusal yaşamınızı renklendirmek adına tanışacağınız kişilerle sıcak gelişmeler yaşayacaksınız. Bugün çevrenizi farklı gözlemliyorsunuz.

KOVA

20 Ocak - 18 Şubat

Bugünlerde size yeni bir yer görmek ya da farklı bir şeyi keşfetmek çok iyi gelebilir. Enerjinizin yakın olduğu kişilerle bir arada bulunmaya özen gösterin. Huzursuz bir gün yaşıyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştirmeyi denemelisiniz. Karşılıklı ilişkilerinizde fiziksel anlamda ilgi çekmenize rağmen, karmaşalar yaşıyorsunuz.

BALIK

19 Şubat - 20 Mart

Araştırmacı yönünüz bilgi alma isteğinizin artması size oldukça iyi gelebilir. Sosyalleşmek için en uygun dönemdesiniz. Sağlık konusunda endişe edecek bir durum yok. Karşılıklı ilişkilerinizde yüksek bir performans gizli. Partnerinizin sözlerinden etkileneceksiniz. Yaşam biçiminizi onun isteklerine göre severek yönlendirmek isteyeceksiniz.