İzmir Menderes'te ağaçlandırma sahasında yangın!

İzmir'in Menderes ilçesindeki ağaçlandırma sahasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "İzmir Gaziemir Yeniköy Görece köyü  Mevkiinde saat 15:34’da çıkan orman yangını kontrol altına  alınmıştır. Soğutma çalışmaları devam etmektedir." denildi.

Giriş Tarihi 10 Ağustos 2020, 17:33 Güncelleme 10 Ağustos 2020, 18:33
İzmir Menderes’te ağaçlandırma sahasında yangın!

İÇİNDEKİLER

İzmir'in Menderes ilçesindeki ağaçlandırma sahasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlere söndürülmesi için havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Menderes'in kırsal Görece Mahallesi'ndeki ağaçlandırma sahasında saat 15.30 sıralarında, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait 1 söndürme uçağı, 4 helikopter ve 20 arazöz ile çok sayıda orman işçisi sevk edildi. Alevlerin söndürülmesi için havadan ve karadan müdahale ediliyor.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "İzmir Gaziemir Yeniköy Görece köyü Mevkiinde saat 15:34'da çıkan orman yangını kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları devam etmektedir." denildi.