Doktor Mustafa Acet tüp bebek tedavisine gelen hastalarını kısır bırakıp kaçtı

Dr. Mustafa Acet, hastalarını dolandırdı. Yaptığı hatalı operasyonlarla kadınları kısır bıraktı. Ardından yurt dışına kaçtı. Hakkında 73 ayrı soruşturma açıldı. İrina B’nin anne olma hayalleri suya düştü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2020 Güncelleme 18 Temmuz 2020, 07:05
Doktor Mustafa Acet tüp bebek tedavisine gelen hastalarını kısır bırakıp kaçtı

İÇİNDEKİLER

Türkiye yeni bir tüp bebek skandalıyla sarsıldı! İstanbul Şişli'de 'Acetto' isimli özel bir klinikte hizmet veren Dr. Mustafa Acet, Hipokrat yeminini hiçe saydı! Hastalarına "Seni benden başka kimse tedavi edemez" yalanını attı. Yaptığı hatalı tedavilerle yüzlerce kadını kısır bıraktı. Geçtiğimiz aylarda da "Tedaviye gidiyorum" diyerek yurt dışına kaçtı. Tedavisi yarım kalan ve kandırıldıklarını söyleyen hastaları soluğu savcılıkta aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, doktor hakkında 73 ayrı soruşturma başlattı. İki yıldır Dr. Acet'in kliniğine giden İrina B. tedavi için tam 25 bin lira harcadığını anlattı.



"Üç kere ameliyat oldum. Tüp bebek tedavisine başlamıştık. Embriyolar hastanede kaldı. Adam ortada yok. Kliniği de taşımış. Çok kötü durumdayım. Şimdi hastane hastane geziyorum" ifadesini kullandı.

ATAKAN IRMAK