Betül Aşçı isimli kadına tepki yağıyor! 3 yaşındaki kuzenine Instagram canlı yayınında sigara içirmişti

Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında yanına gelen 3 yaşındaki kuzenine zorla sigara içirmeye çalışan Betül Aşçı isimli kadın gözaltına alınırken, yayınlanan görüntüler sosyal medyada da büyük tepki çekti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan son dakika açıklamasında ise "İstanbul'da gerçekleştiği tespit edilen olay ile ilgili İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından çocuk ve aile ile ilgili sosyal inceleme yapılmakta ve çocuklarımız için rehberlik hizmeti verilmektedir. İnceleme sonrası çocuklarımızın ve ailenin uygun sosyal hizmet modelinden yararlandırılması sağlanacak ve gerekli tedbirler alınacaktır." denildi.

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2020, 15:24 Güncelleme 07 Temmuz 2020, 16:47
Betül Aşçı isimli kadına tepki yağıyor! 3 yaşındaki kuzenine Instagram canlı yayınında sigara içirmişti

İÇİNDEKİLER

Betül Aşçı isimli kadının yaptığı Instagram canlı yayınındaki görüntüler büyük tepki çekti. İddiaya göre İstanbul Pendik'te yaşadığı belirtilen kadın, eline aldığı sigara ile Instagram üzerinden canlı yayın açtı. Yayın esnasında argo şekilde konuştuğu görülen Betül Aşçı, kucağına oturan 3 yaşındaki kuzenine zorla sigara içirmeye çalıştı. Küçük kız durumdan rahatsız olurken, zorlamaya devam eden Aşçı bu anları saniye saniye yayınladı.

SOSYAL MEDYADA İNFİAL YARATTI
Yayınlanan görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılırken büyük tepki topladı. Genç kızın tutuklanması için sosyal medya kullanıcıları kampanya başlattı. Küçük kıza zorla sigara içirilmesini "çocuk istismarı" olarak değerlendiren kullanıcıların ihbarlarının ardından Betül Aşçı Gaziosmanpaşa'da gözaltına alındı.

İŞTE SOSYAL MEDYADAKİ TEPKİLER