Magnum çekilişi ne zaman? 2020 Magnum Porsche çekilişi ne zaman yapılacak?

2020 Magnum çekilişi ne zaman? Magnum Porsche çekilişi ne zaman sorusuna arama motorlarında yanıt aranıyor. Dondurma markası Magnum tarafından her yıl kura çekilişiyle lüks araba hediye ediliyor. Çekilişlere yoğun katılım oluyor. Peki, Magnum çekilişi ne zaman yapılacak? Magnum çekiliş şifresi nasıl gönderilir? İşte yanıtı!

Giriş Tarihi 29 Haziran 2020, 18:07 Güncelleme 29 Haziran 2020, 18:07
Magnum çekilişi ne zaman? 2020 Magnum Porsche çekilişi ne zaman yapılacak?

İÇİNDEKİLER

Magnum çekilişi ne zaman? 2020 Magnum Porsche çekilişi ne zaman yapılacak? Magnum çekilişi için şimdiden heyecan dorukta. Porsche hediyeli çekilişe katılanlar çekilişin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Kampanyaya katılmak için promosyonlu Magnum (Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Cookie, Yakut) ya da Magnum Mini (Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic, Mini Badem, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata-Karamel, Mini Cookie&Badem, Mini Beyaz&Classic, Mini Yakut&Beyaz) ürünlerinden satın alınması gerekiyor.

MAGNUM ÇEKİLİŞ ŞİFRESİ NASIL GÖNDERİLİR?

Kampanyaya SMS ile veya internet sitesindeki form doldurularak katılmak mümkün. Kampanyaya dahil Magnum ürünlerinin çubuklarının üzerinde bulunan özgün katılım şifresini, ad, soyad ve adresinizi kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile göndererek, www.magnum.com.tr web sitesi ya da Magnum iPhone, Android uygulamalarında ilgili alana GSM No, Ad, Soyad, Adres ve katılım şifresi bilgilerini girerek kampanyaya katılabilirsiniz.

MAGNUM ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Çekiliş, 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11.00'da noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek.

Kazanan talihliler 17.10.2020 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.

MAGNUM ÇEKİLİŞ İKRAMİYESİ NELER?

Çekilişle belirlenecek 2 kişi Porsche Cayman 1998cc 300hp Benzinli 2019 Model Otomobil (birim piyasa değeri: 801.966,89 TL) ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.