Steam indirime giren oyunlar listesi! Steam indirime giren oyunlar hangisi? (2020 yaz indirimleri)

Steam indirime giren oyunlar hangisi? 2020 yaz indirimleri Steam indirime giren oyunlar listesi! Popüler oyun platformu Steam yılın belirli dönemlerinde indirimler yapmaya devam ediyor. Oyunlarda büyük indirimler sunulurken birçok klasik oyunlar da paket halinde satışta oluyor. Peki, Steam indirime giren oyunlar hangileri? 2020 Steam indirime giren oyunlar hangisi?

Giriş Tarihi 25 Haziran 2020, 16:28 Güncelleme 25 Haziran 2020, 18:53
Steam indirime giren oyunlar listesi! Steam indirime giren oyunlar hangisi? 2020 yaz indirimleri

İÇİNDEKİLER

Steam indirime giren oyunlar listesi! 2020 Steam indirime giren oyunlar hangisi? Dünya genelinde takip edilen oyun platformu Steam'de her yıl büyük indirimler yapılıyor. Kış döneminde yapılan indirimlerin yanı sıra yaz aylarında da indirimler sürüyor. Birçok ünlü oyun şirketi ve oyunları da indirime giriyor. Peki, 2020 Steam indirime giren oyunlar hangisi? Steam indirime giren oyunlar listesi haberimizde. İşte, 2020 Steam yaz indirimleri!

STEAM İNDİRİME GİREN OYUNLAR LİSTESİ!

2020 Steam Yaz İndirimleri 25 Haziran'da başlayacağı açıklandı.

İndirimlerin 9 Temmuz itibarıyla sona ermesi bekleniyor. Başka bir deyişle Steam Yaz İndirimleri her yıl olduğu gibi 2 hafta boyunca devam edecek.

Steam'in Yaz İndirimleri kapsamında kimi oyunlarda yüzde 90'a varan indirime gitmesi bekleniyor.

GTA V, PUBG, Euro Truck Simulator 2, Witcher 3, Dark Souls III, Resident Evil 2-3 gibi popüler yapımların da kampanyaya dahil edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İNDİRİME GİRMESİ BEKLENEN OYUNLAR!

Gta 5 Playerunknown's Battlegrouds

No Man's Sky

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Witcher 3

Football Manager 2020

STEAM NASIL KULLANILIR?

Steam, Valve Corporation tarafından 2003 yılında geliştirilen bir dijital oyun dağıtım platformudur. Satın almak istediğiniz oyunu Steam hesabı açarak uygulama içerisinden çevrimiçi olarak satın alabilir veya oyun ücretsizse direkt indirebilirsiniz.

15 yıldır piyasada olan ve son yıllarda birçok önemli oyunun dağıtım hakkını eline alan Steam, oyunları tamamen dijital ortamda saklıyor ve size herhangi bir kaset, cd göndermiyor.

Windows, Linux ve Mac işletim sistemlerine uygun olan Steam üzerinden oyun almak gayet basit. Uygulamayı yüklemek ve bir hesap açmak gerekiyor. Daha sonra arama kısmından satın almak veya indirmek istediğiniz oyunun ismini yazarak indirmeyi veya satın almayı başlatmanız yeterli.

Zaman zaman yaptığı kampanyalarla oyunculara büyük indirimler sağlayan dijital market platformu, bazı oyunlar için de kısıtlı sayıda veya belirli bir süre için ücretsiz satın alma seçeneği sunuyor. Steam yaz indirimleri, Black Friday ve yıl sonu indirimleri sayesinde Steam'deki oyunlar büyük rağbet görüyor.

Ayrıca Steam'de arkadaş ekleme, oyunları beraber oynama ve arkadaşlara oyun hediye etme seçenekleri bulunuyor. Steam'in sağladığı bir diğer kolaylık da oyun yedekleme seçeneği. Böylece başka bir bilgisayardan da oyunlara ulaşabilir ve indirme işlemiyle zaman kaybetmeden direkt kuruluma başlayabilirsiniz.