Son dakika: İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yangın!

Son dakika haberine göre, İstanbul Samatya'daki İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yangın çıktı. İstanbul Valiliği, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yangının kontrol altına alındığını, herhangi bir yaralı ve can kaybı bulunmadığını bildirdi.

Giriş Tarihi 22 Haziran 2020, 21:39 Güncelleme 23 Haziran 2020, 00:28
Son dakika: İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yangın!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Hastanenin ikinci katında çıkan yangın, kontrol altına alınarak duman tahliyesi yapıldı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi:

"İstanbul Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Bölümünde bugün saat 21.30'da henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıkmıştır. Söz konusu yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınmış ve hastalar tahliye edilmiştir. Alınan ilk bilgilere göre çıkan yangında herhangi bir yaralı ve can kaybımız yoktur. Konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır."


BAKANLIKTAN AÇIKLAMA
Sağlık Bakanlığı, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangının, can kaybı ve yaralanma olmadan söndürüldüğünü duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saat 21.30'da meydana gelen yangın kısa sürede söndürülmüştür. Yangında can kaybı veya yaralımız yoktur. Hastanenin ikinci katında nöroloji-nöroşirurji servisinde çıkan yangının teknik bir sebepten kaynaklanmadığı belirlenmiştir. Sebebiyle ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi.

Açıklamada, duman tahliyesinin tamamlanmasının ardından hastanenin normal hizmetine devam edeceği de kaydedildi.