Konya'da dehşete düşüren olay! Bisiklet süren çocuğu tekme tokat dövdü!

Konya'da, oturdukları sitenin önünde bisikletiyle gezen 9 yaşındaki çocuk iddiaya göre bir aracın sıkıştırması sonucu araca doğru tükürdü. Bunun üzerine peşinden siteye gelen sürücü, çocuğu yakasından tutup tekme tokat dövdü.

Giriş Tarihi 16 Haziran 2020, 23:37 Güncelleme 17 Haziran 2020, 00:13
Konya’da dehşete düşüren olay! Bisiklet süren çocuğu tekme tokat dövdü!

İÇİNDEKİLER

Konya'da dehşete düşüren bit olay yaşandı. Oturdukları sitenin önünde bisikletiyle gezen 9 yaşındaki çocuk iddiaya göre bir aracın sıkıştırması sonucu araca doğru tükürdü. Bunun üzerine peşinden siteye gelen sürücü, çocuğu yakasından tutup tekme tokat dövdü.

Olay, merkez Selçuklu ilçesinde meydana geldi. M.A.D., elektriklerin kesilmesi sonucu açık bırakılan bahçe kapısından, arkadaşlarıyla çıkıp bisikletle sitenin önündeki sokakta gezmeye başladı. İddiaya göre bu sırada yoldan geçen bir aracın sürücüsü çocukları sıkıştırdı. M.A.D. de araca doğru tükürdü.

TEKME TOKAT DÖVDÜ
M.A.D. ve arkadaşları tekrar evlerinin bulunduğu sitenin bahçesine geldi. Peşlerinden gelen 55- 60 yaşlarındaki kimliği belirsiz sürücü de bisikletiyle gezen M.A.D.'yi yakasından tutup, durdurup tokat atmaya başladı.

Aldığı darbeler sonucu M.A.D. bisikletiyle birlikte düştü. Saldırgan sürücü bu kez de çocuğa tekme atıp uzaklaştı.

AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU
O anlar ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. Durumu öğrenen çocuğun ailesi ise sürücü hakkında şikayetçi oldu. Polis, sürücünün kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.