Sevgiliye Regaip Kandili mesajları! Eşe resimli en güzel Regaib Kandili sözleri

Kandil gecesi ne olur? Sorusu müslümanlar tarafından arama motorlarında aratılmaya devam ediyor. İslam aleminin büyük bir heyecanla beklediği Regaib Kandili bu gece idrak edilecek. Müslümanlar kandil coşkusunu şimdiden yaşamaya başladı. Kandil günü olmazsa olmaz ise sevgiliye, eşe ve dosta kandil mesajları atmaktır haberimizde derledik.

Giriş Tarihi 27 Şubat 2020, 14:53 Güncelleme 28 Şubat 2020, 16:18
Sevgiliye Regaip Kandili mesajları! Eşe resimli en güzel Regaib Kandili sözleri

İÇİNDEKİLER

Kandil gecesi ne olur? Sevgiliye Regaip Kandili mesajları! Arama motorlarında oldukça popüler... Regaip Kandili heyecanı Müslüman alemini sardı. Kandile sayılı saatler kala sevdiklerini mutlu etmek isteyenler kandil mesajlarını araştırmaya başladı.Sevgiliye en güzel, anlamlı ve özel mesajları için derledik. İşte 2020 sevgiliye Regaip Kandili mesajları! Detaylar haberimizde... Bu arada Bazı rivayetlerde bu gecenin isminin meleklerle telaffuz edildiği ifade edilir. Regaip kelimesi, güzel şeyleri arzu etmek, istemek, elde etmeye gayret etmek anlamlarına gelir.
DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYI TIKLAYIN

REGAİB KANDİLİ RESİMLİ MESAJLARI

*Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

*Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.

*Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Regaib Kandiliniz kutlu olsun.

*Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmisinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sicakligi yuvamiza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

*Yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah'ın bütün müminleri bağışlaması dileğiyle. Regaib geceniz mübarek olsun.

*Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Regaip Kandilimiz Mübarek olsun!

*İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Kandiliniz mübarek olsun.

REGAİB NEDİR?

Regaib Kandili, Regâib, arapça bir kelimedir ve "reğa-be" kökünden gelmektedir. "Reğa-be", kelime olarak, herhangi bir şeyi istemek, arzulamak, ona karşı meyletmek ve onu elde etmek için çaba sarf etmek demektir. "Reğîb" kelimesi ise, "reğabe"'den türemiş olan bir isimdir ve kendisine rağbetedilen, arzulanan, taleb edilen şey demektir. Müennesi, "reğîbe"dir. "Reğîbe"nin çoğulu da "reğâib" dir. Kelime olarak "Regâib"in aslı budur.