Son dakika: Hatay'da kendini yakan Adem Yarıcı'nın eski eşi konuştu! "Psikolojik sorunları vardı"

Sürekli olarak manipülatif haberler yapan Sözcü, Cumhuriyet ve Birgün gibi bazı medya organları tarafından Hatay'da "çocuklarım aç" diyerek kendini yaktığı iddia edilen Adem Yarıcı ile ilgili gerçek bir kez daha ortaya çıktı. Kendini yakan Yarıcı'nın eski eşi yaptığı açıklamada, eşinin psikolojik sorunları olduğunu ve daha önce de intihar girişiminde bulunduğunu ifade etti.

Giriş Tarihi 09 Şubat 2020, 14:50 Güncelleme 09 Şubat 2020, 15:05
Son dakika: Hatay’da kendini yakan Adem Yarıcı’nın eski eşi konuştu! Psikolojik sorunları vardı

İÇİNDEKİLER

Hatay'da kendini yakan Adem Yarıcı'nın boşandığı eski eşi Bahar Yarıcı konuştu. Bahar Yarıcı, eski kocasının daha önce de bu tür intihar girişimlerinde bulunduğunu ve psikolojik sorunlarının olduğunu ifade etti.

"PSİKOLOJİSİ İYİCE BOZULMUŞTU"
Şiddetli geçimsizlikten dolayı eşinden boşandığını belirten Bahar Yarıcı, "Eşimle daha önce kavgalarımız olmuştu ve bundan dolayı uzaklaştırma kararı çıkmıştı. Arada gelir çocuklarını görürdü, evliyken de zaten arabanın ve motorun altına atlayarak intihar girişimlerinde bulundu. Son zamanlarda psikolojisi iyice bozulmuştu. Bu tür hareketlerinden dolayı çocuklarımı alarak kaçmak istedim ancak gidemedim" dedi.

DAHA ÖNCE DE KENDİNİ YAKMA GİRİŞİMİNDE BULUNDU
Daha önce de kendini yakma girişiminde bulunduğundan dolayı eşini uyardığını belirten Yarıcı, "Bir defa teşebbüs etti ve ben çok kızdım yapmaması gerektiğini söyledim ama baktım ki psikolojik sorunları var ben de ayrılmak zorunda kaldım" diye konuştu.

HATAY VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI
Anti-sosyal kişilik bozukluğu bulunan Adem Yarıcı'nın ölümünün ardından sosyal medyada ve olayı manipüle etmeye çalışan bazı gazetelerde ekonomik nedenlerden ötürü kendini yaktığı yazılarak algı operasyonuna girişildi. Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada, söz konusu şahsın hem kendisinin hem de eşi ve çocuklarının devletten yardım aldığı kaydedildi.