Şişelerden saksı, monitörden akvaryum yaptılar! TAKVİM'den hayatınızı kolaylaştıracak geri dönüşüm önerileri...

Evinizde bir değişim, bir farklılık mı istiyorsunuz. Eski eşyalarınızı küçük dokunuşlarla yeniden tasarlayabilirsiniz. Hem de masrafsız şekilde. TAKVİM, evde yapabileceğiniz birkaç 'kendin yap' fikrini sizler için derledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2020 Güncelleme 27 Ocak 2020, 07:57
Şişelerden saksı, monitörden akvaryum yaptılar! TAKVİM’den hayatınızı kolaylaştıracak geri dönüşüm önerileri...

İÇİNDEKİLER



Evi
nizde bir değişim, bir farklılık mı istiyorsunuz. Eski eşyalarınızı küçük dokunuşlarla yeniden tasarlayabilirsiniz. Hem de masrafsız şekilde. TAKVİM, evde yapabileceğiniz birkaç 'kendin yap' fikrini sizler için derledi...

SAKSILARI ŞİŞELEYİN
Her
hafta onlarca şişe atıyoruz çöpe oysa onları dekoratif bir görünüme kavuşturup farklı amaçlarla kullanmak işte bu kadar basit aslında!


VAZO AKIMI!
Ampullerinizden minimalist vazolar yapmaya ne dersiniz? Biz burada küçük bir örneğini verdik ama ampulleri farklı şekillerde kullanarak çok çeşitli dekoratif eşyalar yapabilirsiniz. Artık orası sizin yaratıcılığınıza kalmış.


MONİTÖRDE YÜZSÜNLER
Kıyamadığınız, ama hiç de bir işe yaramayan o eski bilgisayar monitörünüz. Diz üstü bilgisayar geldiğinden beri bir kenarda duruyor. İşte size onu değerlendirmek için fırsat, monitörün içini boşaltarak şeffaf bir depolama alanı, belki bir çerçeve ya da buradaki gibi bir fanus yapabilirsiniz.


MERDİVENDEN RAF
En bayıldığımız, en yaratıcı çalışmalardan biri. Eski tahta merdivenleri biraz elden geçirdikten sonra duvara monte edin. Ve işte hem kitaplarınızı hem dekoratif eşyalarınızı, canınız ne isterse sergileyebileceğiniz ve saklayabileceğiniz bir alan. Bir nevi modern bir vitrin!