18 Ocak MPİ Sayısal Loto sonuçları açıklandı! 4 milyon 650 bin TL'lik ikramiye bugüne devretmişti

18 Ocak MPİ Sayısal Loto sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer aldı. Bayilerden loto oynayanlar Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. 4 milyon 650 bin TL'lik ikramiyenin 3. kez devretmesinin ardından gözler akşam saatlerinden itibaren haftanın Sayısal Loto sonuçlarına çevrildi. Bugün saat 21.15'te Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişlerin ardından haftanın kazanan numaraları belirlendi. İşte haftanın kazanan numaraları

Giriş Tarihi 18 Ocak 2020, 21:12 Güncelleme 18 Ocak 2020, 21:18
18 Ocak MPİ Sayısal Loto sonuçları açıklandı! 4 milyon 650 bin TL’lik ikramiye bugüne devretmişti

İÇİNDEKİLER

Bugün akşam saatlerinden itibaren 18 Ocak Sayısal Loto çekiliş sonuçları merak konusu oldu. Bu hafta cumartesi günü gerçekleştirilen çekilişinde 6 bilen çıkmayınca, 4 milyon 650 bin liralık ikramiye devretti. Sonuçları heyecanla bekleyen on binlerce kişi arama motorlarında 18 Ocak MPİ Sayısal Loto sonuçlarını araştırıyor.

18 OCAK SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Sayısal Loto sonucu: 14 - 37 - 41 - 42 - 43 - 48

SAYISAL LOTO NEDİR?

Sayısal Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, 1 ile 49 sayı dizisi içerisinden çekiliş ile belirlenecek olan 3, 4, 5 ve 6 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan bir şans oyunudur. Katılımcılar 6 bilmesi ile birlikte büyük ikramiyeye sahip olacaklardır. 3 bilenler ise en az tutarda ikramiyeyi alacaklardır. Kazanılan tutarlar Sayısal Loto çekilişinin gerçekleşmesinin ardından katılım oranı ve talihli sayısına göre açıklanmaktadır.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.