Milyoner'de geceye damga vurdu! Kim Milyoner Olmak İster Ümmü Gülsün Genç kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı... Yarışmaya katılan 27 yaşındaki Ümmü Gülsün Genç geceye damga vurdu. 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonrası konuşamayan 27 yaşındaki yarışmacı için Kim Milyoner Olmak İster'de bu kez farklı bir format izlendi. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu soruları sordu ve yarışmacı kendisine özel hazırlanan kartonlarla soruları cevapladı. Peki, Ümmü Gülsün Genç kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen detaylar...

Giriş Tarihi 11 Ocak 2020, 23:46 Güncelleme 11 Ocak 2020, 23:53
Milyoner’de geceye damga vurdu! Kim Milyoner Olmak İster Ümmü Gülsün Genç kimdir, kaç yaşında ve nereli?

İÇİNDEKİLER

atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen ve para ödülü dağıtmaya doymayan yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana geliyor. 11 Ocak 2020 Cumartesi 857. Bölümü yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümüne Artvin'den yarışmaya katılan 27 yaşındaki Ümmü Gülsün Genç damga vurdu.

Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu olan genç yarışmacı Devlet memuru... Ümmü Gülsün Hanım, yarışmada ödül kazanması durumunda, bu parayı ikiz kardeşlerinin eğitim hayatı için kullanacağını belirtti.

Ümmü Gülsün Genç, yanıtları önünde bulunan ve üzerinde cevap şıklarının yer aldığı kartonları kaldırarak yanıtladı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında büyük başarı sağlayan Ümmü Gülsün, 250.000 TL değerindeki soruya kadar ulaştı. Genç yarışmadan 125.000 TL kazandı.



ÜMMÜ GÜLSÜN GENÇ GECEYE DAMGA VURDU!

Ümmü Gülsün Genç'e sosyal medyadan destek yağdı. Kim Milyoner Olmak İster #kimmilyonerolmakister etiketiyle Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 1. sırada yer aldı ve bölüm sonuna kadar zirvede kaldı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğuyla Kim Milyoner Olmak İster Cumartesi ve Pazartesi 20.00'de atv'de…