19 Aralık Süper Loto sonuçları sorgulama! MPİ tarafından Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı

Süper Loto çekilişleri, Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta perşembe günü saat 21.15'te gerçekleştiriliyor. Geçen hafta yapılan çekilişlerde 26 milyon 78 bin liralık büyük ikramiyeyi İstanbul Beşiktaş'taki bir talihli kazandı. Özellikle büyük ikramiyenin tek bir talihli tarafından kazanılmasının ardından bu saatlerde Süper Loto oynayanlar çekiliş sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Bu haftaki 19 Aralık Süper Loto sonuçları duyuruldu. İşte bu haftanın kazanan numaraları...

Giriş Tarihi 19 Aralık 2019, 21:19 Güncelleme 19 Aralık 2019, 21:19
19 Aralık Süper Loto sonuçları sorgulama! MPİ tarafından Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı

İÇİNDEKİLER

12 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen çekilişlerde İstanbul Beşiktaş'taki bir kişi 25 milyon 78 bin liralık ikramiyeyi kazandı. Bugün noter huzurunda yapılan çekilişlerin ardından 19 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Bugün bayilerden Süper Loto oynayanlar şimdi sonuçları öğrenmek için sabırsızlanıyor. İşte 19 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları...

19 ARALIK SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Süper Loto sonucu: 2 - 9 - 15 - 36 - 44 - 52

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.