Bebek sandalyesine çarpan garsonu dakikalarca dövdüler! Akılalmaz olay

Sakarya'da bulunan bir restoranda çalışan garson bebekli bir müşterinin sandalyesine çarptı. Garson özür dileyerek bebek sandalyesini düzelttiği sırada bebeğin babası ve dedesinin saldırısına uğradı. Dakikalarca darp edilen garson 8 gün iş göremez raporu aldı.

Giriş Tarihi 18 Aralık 2019, 11:58 Güncelleme 18 Aralık 2019, 12:08
Bebek sandalyesine çarpan garsonu dakikalarca dövdüler! Akılalmaz olay

İÇİNDEKİLER

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunan bir restoranda bebek sandalyesine çarpan 17 yaşındaki garsonun 2 müşteri tarafından darp edildiği akıl almaz görüntüler iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

GARSONA UÇAN YUMRUK
Olay, 8 Aralık Pazartesi günü Adapazarı ilçesi Çark Caddesi'nde bulunan bir restoranda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, restoranda garson olarak çalışan 17 yaşındaki İbrahim A. masaların arasından geçmek istediği esnada bebek sandalyesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle sandalyenin yanında duran bebeğin yere düşmesi sonucunda dede Dursun K. garsona tepki gösterdi. Garson özür dileyerek çarptığı bebek sandalyesini düzeltti. Bu esnada bebeğin 26 yaşındaki babası Erol K., garsona saldırdı. Garsonun, baba ve dedenin saldırısına uğradığı anlar saniye saniye kaydedildi.



Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde; bebek sandalyesine çarpan garsonun dönerek sandalyeyi düzelttiği esnada baba ve dede tarafından darp edildiği anlar ve restorandaki diğer kişilerin kavgayı ayırmaya çalıştığı anlar yer aldı.

8 GÜN RAPOR ALDI
Öte yandan, olay sonrasında hastaneye kaldırılan garson İbrahim A.'nın, 8 gün iş göremez raporu aldığı öğrenilirken, polis ekipleri tarafından ifadeleri alınan baba ve dede serbest bırakıldı. Konuyla ilgili inceleme sürüyor.