12 Aralık Süper Loto sonuçları sorgulama: Çekilişlerin ardından Süper Loto sonuçları açıklandı!

5 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen çekilişlerde 7. kez 21 milyon 537 bin liralık ikramiye bugüne devretti. Bu kapsamda 12 Aralık Süper Loto sonuçları, günün en çok araştırılanları arasında yer aldı. Bugün bayilerden Süper Loto oynayanlar şimdi sonuçları öğrenmek için sabırsızlanıyor. Saat 21.15'te gerçekleştirilen çekilişlerin ardından 12 Aralık Süper Loto sonuçları duyuruldu. Peki, bu hafta hangi numaralar kazandı? İşte haftanın kazanan numaraları...

Giriş Tarihi 12 Aralık 2019, 21:16 Güncelleme 12 Aralık 2019, 22:13
12 Aralık Süper Loto sonuçları sorgulama: Çekilişlerin ardından Süper Loto sonuçları açıklandı!

İÇİNDEKİLER

Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta perşembe günü saat 21.15'te Süper Loto çekilişleri yapılıyor. Geçen haftaki çekilişlerde 21 milyon 537 bin liralık büyük ikramiye 7. kez bugüne devretti. Özellikle büyük devir işleminin ardından bu saatlerde Süper Loto oynayanlar çekiliş sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. Bu haftaki Süper Loto sonuçları için heyecan sona erdi. Noter huzurunda yapılan çekilişlerin ardından 12 Aralık Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı.

12 ARALIK SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto sonucu: 5 - 14 - 26 - 30 - 36 - 44

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.