Geleceğe Nefes Ol kampanyası: 11 milyon fidan dikimi saat kaçta? Fidan dikimi tören alanları neresi?

Geleceğe Nefes Ol kampanyasında fidan dikimi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yurt genelinde yoğun katılım sağlanan 11 milyon fidan dikimi bugün gerçekleştirişecek. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 11 milyon fidan dikiminin saat kaçta başlayacağı ve nerelerde yapılacağı merak ediliyor. Peki, Geleceğe Nefes Ol 11 milyon fidan dikimi saat kaçta? Fidan dikimi tören alanları neresi?

Giriş Tarihi 11 Kasım 2019, 08:38 Güncelleme 11 Kasım 2019, 08:38
Geleceğe Nefes Ol kampanyası: 11 milyon fidan dikimi saat kaçta? Fidan dikimi tören alanları neresi?

İÇİNDEKİLER

Geleceğe Nefes Ol 11 milyon fidan dikimi saat kaçta? Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ağaç dikme seferberliği kapsamında 11 Kasım'da 81 ildeki 2 bin 23 noktada 3 saat içinde 11 milyon fidan toprakla buluşturulacak. Vatandaşlar, "gelecegenefes.com" internet sayfası üzerinden, Türkiye'nin istediği bölgesinde dikilecek 5 ağaca kendi ve aile bireylerinin isimlerini vererek fidan sahiplendiler ve bağışta bulundular. Peki, Geleceğe Nefes Ol 11 milyon fidan dikimi saat kaçta? Fidan dikimi tören alanları neresi? İşte cevaplar...

GELECEĞE NEFES OL 11 MİLYON FİDAN DİKİMİ SAAT KAÇTA?

"11 milyon ağaç, bugün fidan yarın nefes" sloganıyla başlayan Geleceğe Nefes Ol kampanyası devam ediyor. 11 milyon fidan dikimi, 11 Kasm 2019 tarihinde saat 11.11'de 81 ilde 2 bin 23 noktada gerçekleştirilecek.

FİDAN DİKİM YERLERİ NEREDE?

11 Kasım 2019 11.11'de başlayacak olan fidan dikimi için illere ait fidan dikim tören alanları açıklandı. "https://gelecegenefes.com/" adresinden fidan dikim töreni yerlerini öğrenmeniz mümkün. Fidan dikim törenine aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınızla birlikte gelebilirsiniz.

FİDAN DİKİM YERLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI NEDİR?

Ülkemizde doğaya ve çevreye olan duyarlılığı arttırmak ve geliştirmek amacıyla özellikle de son zamanlarda zarar gören ormanları yenileyebilmek için başlatılan bu proje aynı zamanda vatandaşların yoğun talep ve isteği üzerine oluşturulmuş bir farkındalık projesidir.

GELECEĞE NEFES OL FİDAN BAĞIŞI KATILIM BELGESİ NASIL ALINIR?

Gelece Nefes Ol katılım belgesi almak için https://gelecegenefes.com/ internet adresine giriş yapın. Burada 'Fidan Sahiplen' butonuna tıklayın. Sizden istenen isim soyisim, e posta ve sahiplenmek istediğiniz fidanın dikilecek ilini seçiniz. Katılım aşaması sonrası katılım belgesi alabilmek için ekrana çıkan 'Katılım Belgesi' butonuna tıklayın.