Mevlid Kandili resimli mesajları ve sözleri! Kısa, anlamlı ve güzel Mevlid Kandili mesajları burada bulunuyor

Bugün İslam alemi tarafından Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlid Kandili idrak ediliyor. Bu kapsamda günün en çok aranılanları arasında Mevlid Kandili mesajları yer alıyor. Müslümanlar son derece önemli olan ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğum günü olarak bilinen bu önemli günü dualar ve ibadetlerle geçirecek. Bu mübarek güne özel en güzel cuma ve kandil mesajlarını sayfamızda derledik.

Giriş Tarihi 08 Kasım 2019, 15:53 Güncelleme 08 Kasım 2019, 15:53
Mevlid Kandili resimli mesajları ve sözleri! Kısa, anlamlı ve güzel Mevlid Kandili mesajları burada bulunuyor

İÇİNDEKİLER

Mevlid Kandili, bugün tüm İslam alemi tarafından idrak ediliyor. Son derece önemli olan Mevlid Kandili'nde vatandaşlar sevdiklerine, yakınlarına ve akrabalarına kandil mesajı gönderebilmek için Mevlid Kandili sözleri ve mesajları hakkında araştırmalar yapıyor. Sizin için birbirinden güzel ve anlamlı kandil ve cuma mesajlarını sayfamızın içinde derledik. İşte en güzel kandil mesajları...

MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI

De ki; Rabbim bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Rabbim bizi özünden iman eden gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Eğilerek yükselmenin adıdır namaz. Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece.

Yükü sevgi özü saygı gücü barış süsü hoşgörü olan mübarek Mevlid Kandili'ni kutlarım Allah'a emanet olun.

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

Ne zaman ki iyikilerimiz keşkelerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyikilerle dolu bir yaşam dileğiyle iyi kandiller.