Bugün PTT açık mı? 28 Ekim Pazartesi kargolar, eczane, noter, sağlık ocakları, devlet daireleri çalışıyor mu?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl salı gününe denk geliyor. Cumhuriyet Bayramı öncesi 28 Ekim'de hangi kurumların açık olacağı araştırılıyor. Vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri de 28 Ekim Pazartesi günü kargolar, eczaneler, noter, PTT ve devlet dairelerinin çalışma durumu oldu. Peki, 28 Ekim Pazartesi günü kargolar, eczaneler, sağlık ocakları, noter, PTT ve devlet daireleri açık mı?

Giriş Tarihi 28 Ekim 2019, 08:38 Güncelleme 28 Ekim 2019, 08:38
Bugün PTT açık mı? 28 Ekim Pazartesi kargolar, eczane, noter, sağlık ocakları, devlet daireleri çalışıyor mu?

İÇİNDEKİLER

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yurt genelinde coşku ile kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle, banka veya kargo gibi işlem yapılan kurumlarda işleri olan vatandaşlar 28 Ekim'de bu yerlerin açık olup olmayacağını araştırmaya başladı. Peki, 28 Ekim Pazartesi günü kargolar, eczaneler, sağlık ocakları, noter, PTT ve devlet daireleri açık mı? İşte konu ile ilgili merak edilenler...

28 EKİM PAZARTESİ ECZANELER AÇIK MI?

28 Ekim Pazartesi eczaneler yarım gün çalışacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ise nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam edecek.

Detaylar için bir sonraki sayfaları ziyaret ediniz...

28 EKİM PAZARTESİ SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI?

28 Ekim Pazartesi sağlık ocakları yarım gün çalışacak.

28 EKİM PAZARTESİ NOTER AÇIK MI?

28 Ekim Pazartesi günü noterler öğlene kadar açık olacak. 12.30'dan sonra 1,5 gün tatile girecek.

28 EKİM PAZARTESİ PTT AÇIK MI?

PTT bugün öğlene kadar açık olacak. Öğleden sonra resmi tatile girecek. PTT'de işleri olan vatandaşların çarşamba gününü beklemeleri gerekecek.

28 EKİM PAZARTESİ KARGOLAR AÇIK MI?

Yurt içi ve yurt dışında taşıma ve kurye hizmeti veren kargo şirketleri de bugün yarım gün hizmet verecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle salı günü tüm şube ve acentelerinde hizmet vermeyecek.