İstanbul Beylikdüzü'nde eski koca dehşet saçtı! Genç kadını ve doktor arkadaşını sokak ortasında katletti

Sezgin Er, eşi Özlem'den boşanmayı hazmedemedi. Genç kadını ve doktor arkadaşını sokak ortasında katletti. Kendisi de aynı silahla hayatına son verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2019 Güncelleme 21 Ekim 2019, 12:19
İstanbul Beylikdüzü’nde eski koca dehşet saçtı! Genç kadını ve doktor arkadaşını sokak ortasında katletti

İÇİNDEKİLER

Öfkeli koca, eski eşini ve arkadaşını katletti. Ardından intihar etti. Korkunç olayın adresi İstanbul'un Beylikdüzü semtiydi. Bir çocukları olan Sezgin ve Özlem Sancar çiftinin evlilikleri şiddetli geçimsizlik nedeniyle bitti. Ancak Sezgin Er, boşanmayı hazmedemedi. Önceki gün, iş çıkışı arkadaşlarıyla yemek yiyen eski eşi Özlem Sancar ve Doktor İbrahim Şilfeler'i takip etti. İkilinin bulunduğu aracın önünü kesti. Araçtan inip eski eşine ve Şilfeler'e defalarca ateş etti. Kendisi de aynı silahla intihar etti.

Ağır yaralanan Özlem Sancar ve İbrahim Şilfeler, hastaneye sevk edildi. Ancak ikili tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürerken polis araç çevresinde inceleme gerçekleştirdi. Doktor İbrahim Şilfeler'in sağlık çalışanı arkadaşları ile birlikte yemek yedikten sonra hemşire arkadaşı Özlem Sancar'ın evine bıraktığı öğrenildi.



DR. İBRAHİM ŞİLFELER - ÖLDÜ


SEZGİN ER-CANİ KOCA