Antalya'da işe başladığı gün patronunu gasp etti

Antalya'da, pansiyon sahibi Umut Aktaş, yardıma ihtiyacı olduğunu söylemesi üzerine işe aldığı S.B. tarafından gasp edildi. Aktaş'ın durumu polis bildirmesi üzerine güvenlik kameralarından eşkali belirlenen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Giriş Tarihi:
Antalya'da işe başladığı gün patronunu gasp etti

Antalya'da bu sabah işe başladığı pansiyonun sahibinden bıçak zoruyla bin 150 lira gasbederek kaçtığı iddia edilen zanlı için polis ekiplerince yakalama çalışması başlatıldı.

İddiaya göre, Muratpaşa ilçesindeki bir pansiyonda bu sabah işe başlayan S.B (36), iş yeri sahibi Umut Aktaş'ın bin 150 lirasını bıçak zoruyla alarak kaçtı.

Aktaş'ın durumu polis bildirmesi üzerine güvenlik kameralarından eşkali belirlenen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler