Ana sınıfı öğretmenine öğrenci babanesinden yumruk!

Öğretmene uygulanan şiddet bitmek bilmedi. Son olay, önceki gün Denizli Tavas'ta meydana geldi. Ana sınıfı öğretmeni Ümmühan Erdoğan (38) sınıfındaki öğrencilerden birinin okula kaydının olmadığını fark etti. İşte haberin detayları ve Takvim Gazetesi’nin 17 Eylül 2019 tarihli yaşam sayfalarından derlediğimiz haberler…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2019 Güncelleme 17 Eylül 2019, 07:56
Ana sınıfı öğretmenine öğrenci babanesinden yumruk!

İÇİNDEKİLER

DARP'ANNE'!
Öğretmene uygulanan şiddet bitmek bilmedi. Son olay, önceki gün Denizli Tavas'ta meydana geldi. Ana sınıfı öğretmeni Ümmühan Erdoğan (38) sınıfındaki öğrencilerden birinin okula kaydının olmadığını fark etti. Veliyi arayarak çocuğun kaydını yaptırmalarını ya da okuldan almalarını söyledi. Okula giden öğrencinin babası Rıza T. (39) ve babaannesi Mevlüde T. öğretmene tepki gösterdi. Hatta babaanne Mevlüde T., öğretmen Erdoğan'a yumruk attı ve itti. Bir günlük 'iş göremezlik' raporu alarak aileden şikayetçi olduğunu söyledi. dedi.

İSYANKAR
İstanbul
Okmeydanı'nda esnaflık yapan Aydın Halat'ın aracı 12 yıl önce bir oto yıkamacıda çalındı. Durumu polise bildiren Halat, tüm çabalarına rağmen arabasını bulamadı. Dün, tam da ümidini kestiği anda telefonu çaldı.

Arabası, Eyüp'teki Yediemin Otoparkı'nda çıktı. Büyük sevinç yaşayan Halat, aracına 32 bin lira otopark ücreti ödeyeceğini duyunca ikinci bir şok yaşadı. "Aracımın bulunup da bana bildirilmemesi beni mağdur etti" dedi. Halat, aracını kendisine bildirmeyenler hakkında suç duyurusunda bulunacak...

CALL OF İNTİKAM
Tüm dünyayı kasıp kavuran aksiyon oyunu Call of Duty, can aldı. 2 yıl önce ABD'nin Ohio eyaletinde Casey Viner ile Tyler Bariss, oyun sırasında Shane Gaskill adlı arka- daşlarıyla tartıştı. Tyler Bariss, polisi arayarak "Babamı vurdum. Ailemin diğer üyelerini de rehin aldım" ihbarı yaptı. Ancak polise yanlışlıkla Shane'in değil, Andrew Finch adlı bir kişinin adresini verince masum bir insanın ölümüne yol açtı. Polisi arayan Gaskill, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.