2019-2020 Ankara özel yurt fiyatları ne kadar, zam geldi mi? İşte Ankara yurt fiyatları

Ankara özel yurt fiyatları ne kadar? Üniversite tercih sonuçlarının belli olmasının ardından, adaylar kazandıkları okulların bulunduğu illerin özel yurt fiyatlarını araştırmaya başladı. Geçen seneye göre zamlı olması beklenen yurt fiyatlarının kaç para olduğu merak ediliyor. Ankara'da en çok üniversite öğrencisini bünyesinde bulunduran şehirler arasında bulunuyor. İşte Ankara özel yurt fiyatları ne kadar? Ankara özel yurt fiyatları 2019! Merak edilen detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2019, 09:17 Güncelleme 23 Ağustos 2019, 09:17
2019-2020 Ankara özel yurt fiyatları ne kadar, zam geldi mi? İşte Ankara yurt fiyatları

İÇİNDEKİLER

Geçen seneye göre zamlı olması beklenen yurt fiyatlarının kaç para olduğu merak ediliyor. Ankara'da en çok üniversite öğrencisini bünyesinde bulunduran şehirler arasında bulunuyor.Üniversite tercih sonuçlarının belli olmasının ardından, adaylar kazandıkları okulların bulunduğu illerin özel yurt fiyatlarını araştırmaya başladı. İşte Ankara özel yurt fiyatları ne kadar? Ankara özel yurt fiyatları 2019! Ankara'da bir yurt seçmek oldukça zor olabilir. Ankara özel yurt fiyat aralıkları 500 TL ile 2000 TL ve üzeri olarak değişiyor. Öğrenciler kendi bütçeleri ile bu aralıklardaki İstanbul öğrenci apart ve yurt seçeneklerini görebiliyor.

FİYAT ARALIĞINA GÖRE YURT

Ankara'da bir yurt seçmek oldukça zor olabilir. Ankara özel yurt fiyat aralıkları 500 TL ile 2000 TL ve üzeri olarak değişiyor. Öğrenciler kendi bütçeleri ile bu aralıklardaki İstanbul öğrenci apart ve yurt seçeneklerini görebiliyor. Ankara erkek yurtları otopark alternatifine kadar donanımlı noktalardan da oluşabiliyor.

Ancak kendine özel bir aracı olmayan öğrenciler yine filtre seçeneklerinden okullarına yakın yurtları tercih ediyor. Ankara kız yurtları için ise en sık aratılan seçenek oda özelliklerinden oluşuyor. İnternet üzerinden odanızda olmasını istediğiniz ütü, çamaşır makinesi, dolap, mutfak gibi ayrıntıları filtreleyebiliyorsunuz. Hatta fitness, yüzme havuzu, sauna hatta hamam gibi alternatifleri olan yurtlara da yine internet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz sene fiyatlarını haberimize ekliyoruz. Zamlı olan fiyatlar açıklandığında haberimize eklenecektir.

2018 Ankara Özel İdeal Öğrenci Yurtları: Tek kişilikten 6 kişilik odalara çok sayıda seçenek sunan yurtta ücretler 385 lira ile 700 lira arasında. Fiyatlara kahvaltı dahil.

2018 Ankara Özel Yalçınkaya Kız Öğrenci Yurdu: 1, 2, 4 ve 5 kişilik seçenekleri bulunan yurtta tek kişilik odalar aylık 850 lira iken 5 kişilik odalar 540 lira. Fiyatlara kahvaltı ve akşam yemeği de dahil.

2018 Ankara Göksu Erkek Öğrenci Yurdu: 1, 2, 4 ve 6 kişilik odalar için fiyatlar aylık 400 ila 800 lira arasında değişiyor. Fiyatlara kahvaltı ve akşam yemeği dahil iken, peşin ödemelerde yüzde 10 indirim var.

2018 Ankara Baştüzel Erkek Öğrenci Yurdu: 1, 2 ve 4 kişilik odalarda fiyatlar aylık 500 liradan başlayıp 800 liraya kadar çıkıyor.

Öğrenciler internet üzerinden araştırma yaparlarken en çok 7 gün 24 sata olan hizmetleri tarıyorlar. Ailesinden uzakta yaşayan üniversite öğrencileri için sıcak su, güvenlik ve internet son derece önemli olabiliyor. Dolayısıyla öğrenciler bu hizmetlerin 7 gün 24 saat esasına göre verilmesini tercih ediyor. Bunun yanında Ankara erkek yurtları temizlik ve ütü hizmetlerinin yurda dâhil olmasını da talep edebiliyor. Yurtların iletişim adreslerine ulaşmak da mümkün. Yalnızca kız, yalnızca erkek ya da karma olarak hizmet veren yurtlar arasından en doğru tercihi yapmak için artık günlerce araştırmalar yapılabiliyor