İstanbul'da maganda dehşeti!

İstanbul’da trafik magandaları, tartıştığı sürücünün otomobiline saldırdı. Hamile kadın ve eşine dehşeti yaşattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Hamile eşi ile birlikte büyük korku yaşayan Yunus Emre Bahçıvan karakola giderek şikayetçi oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2019 Güncelleme 08 Temmuz 2019, 07:59
İstanbul’da maganda dehşeti!

İÇİNDEKİLER




Yol kesip araca saldıran trafik magandaları dehşet saçtı. Genç çift, canını zor kurtardı. Emniyet şeridinde ilerleyen otomobil, Ayfer Bahçıvan ve Yunus Emre Bahçıvan çiftinin içinde bulunduğu aracın önüne geçmek istedi. Hasan Sel ve kardeşi Hüseyin Sel, yol vermeyen aracın önünü kesti. İkili, aynayı kırdı. Daha sonra aracın üzerine çıkıp zıpladı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Hamile eşi ile birlikte büyük korku yaşayan Yunus Emre Bahçıvan karakola giderek şikayetçi oldu.



Saldırganların, polise teslim olacakları öğrenildi. Yunus Emre Bahçıvan yaşadıklarını söyle anlattı: "Yolcu tarafındaki arkadaş yumruğunu cama doğru uzattı, vurmaya çalıştı. Eşim o anda panik oldu, ağlamaya başladı. Herhangi bir münakaşaya girmek istemedim. Eşimin hamile olması sebebiyle, 7 aylık hamile eşim. Daha önce de birkaç kez kaybımız olmuştu. Bizim için çok değerli. Hiçbir münakaşaya girmeden uzaklaşmaya çalıştım. Devam ettim yoluma. İnseydik canımıza mal olabilirdi."



YAPTIRIM OLMALI
Ayfer Bahçıvan, "Korktum açıkçası. Ne yapacağımızı bilemedim. Bir yaptırımı olmalı" dedi.