27 Haziran MPİ Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto ikinci kez devretti

Merakla beklenen Süper Loto sonuçları için geri sayım sona erdi. Birçok kişi tarafından yakından takip edilen Süper Loto sonuçları perşembe akşamı saat 21.15'te noter huzurunda belirlendi. Peki, bu haftanın kazanan numaraları hangileri oldu? İşte haftanın kazanan numaraları...

Giriş Tarihi 27 Haziran 2019, 21:11 Güncelleme 28 Haziran 2019, 02:21
27 Haziran MPİ Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto ikinci kez devretti

İÇİNDEKİLER

Her hafta perşembe günü saat 21.15'te noter huzurunda çekilen Süper Loto'da haftanın şanslı numaraları Süper Loto oynayan kişiler tarafından bekleniyordu. Milli Piyango İdaresi merakla beklenen Süper Loto sonuçlarını açıklandı. İşte 27 Haziran Süper Loto sonuçları sorgulama işlemi...

27 HAZİRAN SÜPER LOTO SONUÇLARI

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.