Güneşi gören İstanbullu soluğu denizde aldı

Havaların ısınmasıyla İstanbullu kendini sahillere attı. Sosyete ile magazin dünyasının ünlülerinin uğrak yeri Bebek-Rumelihisarı hattı, önceki gün deniz ve güneş keyfi yapan vatandaşlarla dolup taştı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2019 Güncelleme 25 Haziran 2019, 08:00
Güneşi gören İstanbullu soluğu denizde aldı

İÇİNDEKİLER




Sıcakların
kendini iyice hissettirmesiyle Boğaz, bambaşka bir manzaraya büründü. Kış boyunca magazin ve sosyete dünyasının uğrak yeri olan Bebek- Rumelihisarı hattı, ünlülerin Megakent'i terk etmesiyle vatandaşa kaldı. Önceki gün Bebek, Arnavutköy, Baltalimanı ve Rumelihisarı başta olmak üzere tüm Boğaz; sıcaktan bunalan vatandaşlarla dolup taştı. Muhabirimizin objektifine yansıyan fotoğraflar da "Kimileri gider Bodrum'da yüzlerce liraya denize girer; kimileri ise Boğaz Beach'te bedavaya keyif çatar" dedirtti.



ARNAVUTKÖY
Arnavutköy'de denize girenler kadar güneşlenenler de vardı.


AŞİYAN'DA GÜNEŞ BANYOSU
Başta Bodrum olmak üzere Ege'nin birçok yerinden 'plajlarda kazık' haberleri gelirken önceki gün İstanbul'un göbeğinde bambaşka bir manzara vardı... Megakent'in en pahalı restoranlarının bulunduğu Boğaz hattı, bu kez deniz ve güneş keyfi yapanların adresiydi. SANDALYESİNİ, masasını ve piknik sepetini alan, Bebek ile Rumelihisarı'nda bulduğu yere oturdu. Bedavaya İstanbul'un keyfini süren vatandaşlar, "Madem Ege'ye gidemedik; biz de Boğaz'a gelerek keyif çatarız" dedi.


RUMELİHİSARI
Sandalyesini ve masasını kapan, Rumelihisarı'ndaki ağaçların altında böyle keyif çattı.


AYDIN HAMZA