Doğru 'Bild'iniz!

Seyahat uzmanları Alman gazetesi Bild’e demeç verdi. En kaliteli ve en ucuz tatil noktasının Çeşme’deki Ilıca Plajı olduğu belirtildi. Bir kişinin günlük 16 euro’ya eğlenebileceği ifade edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2019 Güncelleme 24 Haziran 2019, 07:57
Doğru ’Bild’iniz!

İÇİNDEKİLER

Turistlerin büyük bir bölümü her yıl olduğu gibi bu yaz da turizm cenneti Türkiye'den vazgeçmedi. Özellikle Antalya ve Bodrum, turist rekorunu sezon başında egale etti. Alman gazetesi Bild de önceki gün yaptığı turizm haberinde Türkiye'ye yer verdi. Haberde; seyahat uzmanlarının değerlendirmelerine göre en iyi plajlar listelendi. Buna göre gazete, okurlarına en ucuz ve en kaliteli tatilin Türkiye'de yapılacağını bildirdi. İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki Ilıca Halk Plajı, en hesaplı ve en güzel plaj olarak gösterildi. Buraya giden bir kişinin günlük masrafının 16 euro'yu yani yaklaşık 106 lirayı aşmadığı belirtildi. Bu parayla; şezlong, kahvaltı, yemek, su ve tatlı ihtiyaçlarının kolayca karşılandığı ifade edildi.



Fransa'ya bağlı Palombaggia Plajı en pahalı yer olarak gösterildi. Günlük maliyetin 70 euro'yu aştığı söylendi.




ÇIRALI RÜYA GİBİ
Alman gazetesi Bild, sevimli caretta carettalara ev sahipliği yapan Çıralı Plajı'na da övgüler yağdırdı: Doğa severler için rüya gibi bir nokta. Günde 14 euro ödeyerek, denizin ve çakıl taşlarının tadını çıkarabilirsiniz.