Otomobil dere yatağına uçtu! Anne- baba öldü, kızları ise ağır yaralı...

Yozgat - Ankara Karayolu'nda arasındaki geçiş güzergahında bulunan Demirci Köprüsü'nden geçtiği sırada sürücüsünün hakimiyetinden çıkan araç dere yatağına uçtu. Yaşanan feci kaza sonrası araçta bulunan anne ve baba ölürken, 4 yaşındaki kızları ise ağır yaralandı.

Giriş Tarihi 09 Haziran 2019, 12:59 Güncelleme 09 Haziran 2019, 14:08
Otomobil dere yatağına uçtu! Anne- baba öldü, kızları ise ağır yaralı...

İÇİNDEKİLER

Yozgat-Ankara Karayolu Sarayköyü mevkiindeki Demirci Köprüsünden dere yatağına uçan otomobilde bulunan anne ve baba öldü, 4 yaşındaki kızları ise ağır yaralandı.

Yozgat'ta sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, köprü korkuluklarına çarpıp, dere yatağına uçtu. Kazada, sürücü Oğuz Asan (33) ve eşi Ayşe Asan (30) öldü, 4 yaşındaki kızları Zeynep ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Yozgat-Ankara karayolunun 17'nci kilometresinde Başıbüyüklü köyü yakınlarında meydana geldi. Bayram tatilini geçirdikleri Erzincan'dan Ankara'ya dönmek için yola çıkan ailenin içerisinde bulunduğu Oğuz Asan (33) yönetimindeki 34 FD 9713 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu Demirci köprüsünün korkuluklarına çarptı. Korkulukları parçalayan otomobil, yaklaşık 8 metre yükseklikten kuru dere yatağına uçtu. Kazada, otomobilde sıkışan sürücüsü Oğuz Asan (33) ve eşi Ayşe Asan (30) öldü, 4 yaşındaki kızları Zeynep ise ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan Zeynep Asan, ambulansla Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

İtfaiye ekipleri tarafından otomobilden güçlükle çıkarılan Oğuz ve Ayşe Asan çiftinin cenazeleri de aynı hastanenin morguna götürüldü.