30 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Süper Loto 6. kez devretti

Perşembe günü Milli Piyango İdaresi tarafından çekilen Süper Loto'da heyecan bekleyiş devam ediyor. Geçen hafta perşembe günü 5. devrin ardından 12.231.864,94 TL değerindeki ikramiye bu haftaya devretti. Birçok kişinin merakla beklediği 30 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı.

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2019, 21:23 Güncelleme 30 Mayıs 2019, 22:36
30 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Süper Loto 6. kez devretti

İÇİNDEKİLER

Süper Loto sonuçları için büyük bekleyiş sürüyor. 23 Mayıs tarihinde yapılan çekilişle 5. kez devreden Süper Loto'da haftanın kazanan numaraları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı.

30 MAYIS SÜPER LOTO ​SONUÇLARI

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.