Hadi ipucu 23 Mayıs: Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan zırhlı kostümü kime hediye etti?

Hadi ipucu sorusu yayınlandı. Hadi Magazin bölümü olarak 12.30'da başlayacak olan yarışmanın ipucu sorusu Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey'i canlandıran Engin Altan Düzyatan ile ilgili. Ünlü oyuncu dizide giydiği zırhlı kostümü bir arkadaşına hediye verdi. Peki, Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan zırhlı kostümü kime hediye etti?

Giriş Tarihi 23 Mayıs 2019, 10:54 Güncelleme 23 Mayıs 2019, 11:11
Hadi ipucu 23 Mayıs: Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan zırhlı kostümü kime hediye etti?

İÇİNDEKİLER

Engin Altan Düzyatan, Hadi ipucu sorusunda yer aldı. Bugün 12.30'da yapılacak Hadi Magazin yarışması için geri sayım başlarken, Hadi ekibi yarafından ipucu sorusu paylaşıldı. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisinde giydiği zırhlı kostümü, düğün hediyesi olarak bir arkadaşına hediye verdi. Peki, Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan zırhlı kostümü kime hediye etti? İşte 23 Mayıs Hadi ipucu sorusu ve cevabı...

HADİ İPUCU SORUSU (23 MAYIS 2019)

Hadi tarafından yapılan açıklamada, "Bugünkü ipucumuz Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey karakterine hayat veren ve izleyici tarafından hayranlıkla takip edilen Engin Altan Düzyatan ile ilgili. Düzyatan, Diriliş dizisinde giydiği zırhlı kostümü, dizinin hayranı olan bir arkadaşına düğün hediyesi olarak vermiştir. Siz bu kişinin kim olduğunu biliyor musunuz?" denildi.

İşte cevabı...

CEVAP: MESUT ÖZİL

Her fırsatta Osmanlı sevdasını gözler önüne seren Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'e yakın dostu Engin Altan Düzyatan'dan çok özel bir hediye geldi. 'Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Düzyatan, Özil'e dövüş sahnelerinde giydiği zırhlı kostümü hediye etti. Ünlü oyuncunun bu jesti, 7 Haziran'da Amine Gülşe ile Four Seasons Hotel Bosphorus'ta evlenecek olan Özil'e düğün hediyesi olarak yaptığı öğrenildi. Ünlü futbolcu, diziyi öylesine seviyor ki Londra'daki evinden 'Diriliş Ertuğrul' izlerken sık sık paylaşım yapıyor. Hatta futbolcu, Şubat'ta Gülşe ile Diriliş setini ziyaret edip tüm ekibi tebrik etmişti. Özil'in yakın dostunun hediye ettiği kostümü, Londra'daki çok sayıda Osmanlı eserinin yer aldığı 35 milyon euroluk lüks malikanesinin baş köşesine koyacağı öğrenildi. Bu arada çiftin düğün konsepti de belli oldu. Amine Gülşe ile Mesut Özil'in Boğaz'ın büyülü atmosferinde gerçekleşecek düğünlerinde Osmanlı motifleri hakim olacak...

22 Mayıs 2019 21:00 Hadi İpucu Sorusu Cevabı
2018-2019 Turkish Airlines Euroleague sezonunda "En Değerli Oyuncu" seçilen Fenerbahçe basketbol takımı oyuncusu kimdir?
CEVAP: Jan Vesely

22 Mayıs 2019 12:30 Hadi İpucu Sorusu Cevabı
Yüzümle Mutluyum Derneği tarafından farkındalık için belirlenen 'Yüzümle Mutluyum Günü' nün tarihi nedir?
CEVAP: 23 Mayıs

21 Mayıs 2019 21:00 Hadi İpucu Sorusu Cevabı
2004 yılında rap tarzında bir albüm çıkaran eski milli futbolcumuz kimdir?
CEVAP: Ümit DAVALA

21 Mayıs 2019 12:30 Hadi İpucu Sorusu Cevabı
Toplum Gönüllüsü gençlerin tüm Türkiye'de etkinliklerle kutladığı ve 19 Mayıs'ı da kapsayan haftanın adı nedir?
CEVAP: Genç Hafta

20 Mayıs 2019 21:00 Hadi İpucu Sorusu Cevabı
Yunancada atomus kelimesi ne anlama gelmektedir?
CEVAP: Bölünemez

20 Mayıs 2019 12:30 Hadi İpucu Sorusu Cevabı
İnternet üzerinden satın aldığımız ürünleri güvenle teslim alabileceğimiz İstanbul'un en merkezi AVM'lerinde konumlandırılmış sabit adreslere ne isim verilir?
CEVAP: Teslimat Noktası