Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar rehin alınarak evleri soyuldu

Sarar Şirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar evinde darp edildi. 3 maskeli soyguncu; çifti bağladı, kasadakileri alarak kaçtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2019 Güncelleme 20 Mayıs 2019, 07:59
Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar rehin alınarak evleri soyuldu

İÇİNDEKİLER

Eskişehir'de, Sarar Şirketler Grubu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar, evlerine giren maskeli ve silahlı 3 hırsız tarafından soyuldu. Olay, önceki gece saatlerinde Eskişehir- Kütahya karayolu üzerinde bulunan Sarar Şirketler Grubu'na ait tekstil fabrikası bölgesinde meydana geldi. Sarar çiftinin fabrika bölgesindeki konutuna giren soyguncular, çifti rehin aldı. Çifti ellerini ve ayaklarını bağlayarak bir süre darp eden soyguncular, sonra evdeki kasayı açarak içerisindeki ziynet eşyaları ile dövizleri çaldı. Maskeli soyguncular olay yerinden yaya olarak kaçarken; ihbarla gelen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentin giriş çıkışlarında soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili olarak bir savcı görevlendirdi.



'BULGARCA KONUŞUYORLARDI'
Cemalettin ve Zehra Sarar'ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Sarar çifti verdiği ifadede, soyguncuların Bulgarca ya da ona benzer bir dilde konuştuklarını söyledi. Polis ekiplerinin soyguncuları yakalama çalışmaları sürüyor.