9 Mayıs Süper Loto sonucu! Merakla beklenen Süper Loto sonuçları açıklandı

Milli Piyango İdaresi 9 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçlarını açıkladı. Her hafta perşembe günleri çekilen Süper Loto'da meraklı bekleyiş sona erdi. Peki, bu haftanın kazanan numaraları hangileri oldu? İşte 9 Mayıs Süper Loto sonuçları...

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2019, 21:15 Güncelleme 09 Mayıs 2019, 21:18
9 Mayıs Süper Loto sonucu! Merakla beklenen Süper Loto sonuçları açıklandı

İÇİNDEKİLER

Süper Loto'da haftanın kazanan şanslı numaraları belli oldu. 9 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Peki, bu haftanın kazanan numaraları hangileri oldu? İşte o bu haftanın kazanan numaraları...

9 MAYIS SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto sonucu: 2 - 22 - 25 - 27 - 35 - 44

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca "oyun" olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.