23 Nisan Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı mı?

Milli Piyango bileti alan vatandaşlar 23 Nisan Milli Piyango çekiliş sonuçlarını merak ediyor. Beklenen sonuçlar Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişlerin ardından açıklanacak.

Giriş Tarihi 22 Nisan 2019, 21:47 Güncelleme 23 Nisan 2019, 21:14
23 Nisan Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişi sonuçları bilet alan vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Milli Piyango çekilişi için geri sayım başladı. Peki, kazanan numaralar hangileri oldu? İşte merak edilen detaylar...

23 NİSAN MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Milli Piyango çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. 23 Nisan özel çekilişi Milli Piyango tarafından yarın noter huzurunda yapılacak.

MİLLİ PİYANGO NEDİR?

Millî Piyango, Türkiye'de Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur. Türkiye'de piyango çekilişleri, her ayın 9, 19 ve 29'uncu günleri yapılır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir, örneğin her yıl 31 Aralık gecesi yılbaşı özel çekilişi yapılır.

AMORTİ NEDİR?

Milli Piyango biletinin her çekilişte son rakamına göre biletlere verilmekte olan ikramiyedir. Değeri biletin değeri kadardır. Amorti çekilişleri, büyük ikramiye çekilişlerinin başladığı saatte tamamlanır. Amortide iki rakam yer almaktadır. Bunun bir ileri noktası ise tutarı daha fazla olan teselli ikramiyesidir. Teselli ikramiyesi, Milli Piyango biletinin çekilişinde en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının, her hanesindeki rakama göre bir farklılık gösteren ikramiyedir.