Son dakika! Meteoroloji'den 5 il için çok kritik uyarı! Pazartesi gecesine kadar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Özellikle son günlerde İstanbul başta olmak üzere Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu gibi bölgelerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde olurken, diğer bölgelerde ise yağışlar ve olumsuz hava koşulları etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından Doğu Anadolu Bölgesi'nde 5 il için çığ uyarısında bulunuldu.

Giriş Tarihi 07 Mart 2019, 20:55 Güncelleme 07 Mart 2019, 21:06
Son dakika! Meteoroloji’den 5 il için çok kritik uyarı! Pazartesi gecesine kadar...

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Özellikle son günlerde İstanbul başta olmak üzere Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu gibi bölgelerde sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde olurken, diğer bölgelerde ise yağışlar ve olumsuz hava koşulları etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde 5 il için çığ uyarısında bulunuldu. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan uyarıya göre, bugünden itibaren pazartesi gecesine kadar Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan ve Ağrı'da eğimi fazla ve dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunuyor.

Açıklamada, oluşması muhtemel çığ tehlikesine karşı vatandaşlar ile yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması istendi.