En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! 22 Şubat 2019 resimli Cuma mesajları

İslam dünyasında önemi çok büyük olan Cuma gününe özel en güzel mesajları derledik. Resimli ve resimsiz en anlamlı Cuma mesajlarını sevdiklerinize göndererek onları mutlu edebilirsiniz. İşte en beğenilen Cuma mesajları…

Giriş Tarihi 22 Şubat 2019, 09:36 Güncelleme 22 Şubat 2019, 09:36
En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! 22 Şubat 2019 resimli Cuma mesajları

İÇİNDEKİLER

Müslümanlar bir Cuma gününe daha erişmenin mutluluğunu yaşıyor. Cuma gününün önemini sevdiklerinize hatırlatmanız için en özel Cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI



-Yüce Allah mübarek Cuma-ı şerif hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin.
-Ey gecenin sahibi.. Nasıl ki kudretinle geceyi gündüzle örtüyorsan; bizim de hatalarımızı, günahlarımızı rahmetinle ört.. Hayırlı cumalar!
-Allah'ım, bu mübarek cuma günü hürmetine milletimizi terör illetinden muhafaza eyle! Cumanız mübarek olsun...
-Cevahir var iken pul neye yarar, aczini bilmeyen kul neye yarar, herkes bir yol tutturmuş gidiyor, Mevlaya varmayan yol neye yarar. Hayırlı cumalar...
-Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.



-Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!
- Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.
- Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.
-İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duamı sana emanet ederim.



-Allahim beni af eyle, her derdimi def eyle, rizkimizi bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabini muktedir eyle
-Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.
-Rabbim Üzüntülerimizi anlık, Sevinçlerimizi ömürlük, Dualarımızı tez zamanda kabul eyle. Amin! Hayırlı cumalar..