ePTTAVM tanzim satış fiyatları ne kadar? ePTTAVM giriş ekranı!

İnternet üzerinden tanzim satışlar başladı. Vatandaşlar şimdi ePTTAVM tanzim satış fiyatları ne kadar sorusunun yanıtını merak ediyor. ePTTAVM giriş ekranı ile ilgili merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2019, 19:09 Güncelleme 18 Şubat 2019, 19:21
ePTTAVM tanzim satış fiyatları ne kadar? ePTTAVM giriş ekranı!

İÇİNDEKİLER



Türkiye'nin önemli noktalarında başlayan tanzim satışları artık internet üzerinden de yapılmaya başlandı. İnternetten tanzim satışlarının başlamasının ardından vatandaşlar ePTTAVM tanzim satış fiyatları ne kadar sorusuna yanıt arıyor. Tanzim satış noktalarında ilk olarak domates, salatalık, ıspanak, patates, soğan, patlıcan ve biber satışına başlandı. Ürün çeşitlerinden tek seferde kişi başına en fazla üç kilo satın alınabiliyor. ePTTAVM giriş ekranı ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

EPTTAVM TANZİM SATIŞ FİYATLARI NE KADAR?

Tanzim satışlarının internette yapılmaya başlanmasının ardından birçok vatandaş EPTTAVM tanzim satış fiyatlarını araştırmaya başladı. Günlük hayatta en çok kullandığımız patates, soğan, yeşil biber, kırmızı biber, patlıcan, domates gibi ana besin kaynaklarının satışı ePTTAVM üzerinden de yapılabiliyor.

Tanzim merkezlerine uzak olan vatandaşlar için EPTTAVM ile e-tanzim satışı yapılabilmektedir.

EPTTAVM'DE YER ALAN ÜRÜNLERİN FİYATLARI

PATATES 1 KG - 2 TL

KIRMIZI BİBER 1 KG - 6 TL

ÇARLİSTON BİBER 1 KG - 6 TL

DOMATES 1 KG - 3 TL

SOĞAN 1 KG - 2 TL

PATLICAN 1 KG - 4.50 TL

SALATALIK 1 KG - 4 TL

SİVRİ BİBER 1 KG - 6 TL