Sevgililer Günü için en iyi 5 saç modelleri

Heyecanla beklenen Sevgililer Günü bugün kutlanmaya başladı. 2019 yılında hafta içine denk gelen 14 Şubat, özellikle çoğu kişi tarafından akşam saatlerinde kutlanıyor. Bugün için hazırlanan kadınlara özel saç modellerini derledik. Bu modeller ile günün yıldızı siz olabilirsiniz.

Giriş Tarihi 14 Şubat 2019, 12:20 Güncelleme 14 Şubat 2019, 12:20
Sevgililer Günü için en iyi 5 saç modelleri

İÇİNDEKİLER

Sevgililer Günü saç modelleri içinden en beğenilenleri sizler için derledik. Saç modelim hem pratik olsun hem de güzel görünsün diyorsanız bu seçenekler tam size göre. İşte en beğenilen Sevgililer Günü saç modelleri



Klasikten vazgeçemeyenler

Düz saç hiç şüphesiz ki pek çok kadının tercihidir. En şık davetlerde bile tercih edilen düz saç sizi gayet şık gösterir. Hemen hemen her kıyafetle uyum sağlayan düz saçlarınızı Sevgililer Günü için tercih edebilirsiniz.



Örgülerin zarifliği

Saçlarda örgü detayı her zaman romantik bir görünüm katar. Tek bir örgü şeklinde değil de aralarda serpiştirilen bir örgü modeli tercih edilebilir. Başın üzerinde taç olarak kullanılan kalın örgüler de oldukça moda saç modelleri arasındadır.



Topuzun şıklığı

Saç modellerinde kullanılan topuz kadınlara ayrı bir şıklık katar. Kıyafetinize ve gideceğiniz mekana göre dağınık ya da düz topuz kullanılabilir. Yine tepeden ya da aşağıda tutulan topuzlar da buna göre ayarlanabilir.



Dalgaların yansıması

Saçlara maşa yaptırıp bunları dağıtarak hoş bir görünüm kazanabilirsiniz. Hareket ettikçe doğal bir şekilde hareket eden dalgalar saçlarınızı daha göz alıcı yapacaktır. Özellikle yakası açık kıyafetlerde bu modeli seçebilirsiniz.



Çocuk ruhunu yansıtanlar

İçindeki çocuğu kaybetmemiş olanlar için bir saç modeli önerimiz var. At kuyruğu modelini seçerek hem zarif hem de çocuksu görünebilirsiniz. Tatlı bir hava katan at kuyruğu saç modeli ile Sevgililer Günü'nün şımarık kız çocuğu siz olacaksınız.