En özel 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları! 2019 resimli ve anlamlı Sevgililer Günü sözleri

Heyecanla beklenen 14 Şubat Sevgililer Günü bugün kutlanıyor. Her yıl dünya genelinde kutlanan Sevgililer Günü için hazırlıklar da tüm hızıyla sürüyor. Bu özel günde sevdiklerinize göndereceğiniz en özel ve anlamlı Sevgililer Günü mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 14 Şubat 2019, 09:03 Güncelleme 14 Şubat 2019, 12:07
En özel 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları! 2019 resimli ve anlamlı Sevgililer Günü sözleri

İÇİNDEKİLER



Sevgililer Günü geldi çattı. Bugün tüm sevenler birbirine aklarını haykıracak. Sabahın ilk saatlerinden itibaren en güzel ve özel Sevgililer Günü mesajları araştırılmaya başlandı. Hediye almamış olanlar da bu mesajlarını sevdiklerine göndererek onları çok mutlu edebilir.

İşte 2019 yılı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel sizler için derlediğimiz kısa, uzun, resimli ve en anlamlı Sevgililer Günü mesajları...

EN ANLAMLI SEVGİLİLER GÜNÜ SÖZLERİ



-Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun!

-Sana yüreğimden bir kelebek uçurdum. Aramızdaki mesafelere inat dağları, denizleri aştı. Yanağına bir öpücük kondurdu. Sevgililer günümüz kutlu olsun canım aşkım.

-Sevgiyle ilgili tanımım seninle başlar ve seninle biter. Sen benim motivasyonum, özlemim ve gücümsün. Sana romantik ve güzel Sevgililer Günü diliyorum sevgilim.

-Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorum. Mavi gözlerini özlüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

-Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

-O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini *Sana bahçeden gül değil güneşten atom koparıp getirmek istiyorum ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.



-Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım.

-Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum. Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dileğiyle sevgililer günün kutlu olsun!

-Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgilim! Gün bizim günümüz. Kutlu olsun!

-Tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana "sevgilim!" diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!




-Verilebilecek en güzel hediyeydi sevgin, görebileceğim en güzel görüntü, sevdaların en deriniydi. Sesini duyabilmek büyük mutluluk, binlerce teşekkür binlerce sevgi sana sevgilim, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

-Bahçeden gül değil, güneşten atom koparıp getirmek isterdim. Ama kalbim gibi ellerin de yanar diye korkuyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.

-Seninle tanışmadan önce birinin gözlerine bakmanın ve sebepsiz yere gülümsemenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyordum. Aşkın hayatta kalmam için gereken tek şey. Sen başıma gelen en iyi şeysin sevgilim. Sevgililer Günün kutlu olsun!