Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO'da yeni bir aşk doğuyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin 4 sezondur devam eden Salı akşamlarının bol aksiyonlu dizisi EDHO 124. yeni bölümde izleyiciyi yine heyecan dolu dakikalar bekliyor olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Façalılar ve Çakırbeyliler savaşı tüm hızla devam ediyor. İlyas ve Behzat, hapishanede birbirlerine karşılıklı tuzak kurmaya devam ederken, İlyas başına geleceklerden habersizdir. İşte EDHO 124. yeni bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 10 Şubat 2019, 14:42 Güncelleme 10 Şubat 2019, 15:19
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO’da yeni bir aşk doğuyor!

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124. yeni bölüm fragmanı herkeste "İlyas Ölecek mi?" sorusunu akıllara getirdi. Ancak EDHO yeni bölümde İlyas ölmeyecek. Façalılar, İlyas'ın Behzat'ı öldürmesinden ve aynı zamanda İlyas'a bir şey olursa Hızır'ın da kendilerine yapacaklarından korkuyor. EDHO 124. yeni bölümde birbirlerine karşılıklı olarak tuzak Kuran İlyas ve Behzat ölümle burun buruna gelecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da neler oluyor merak ediyorsanız, EDHO 124. yeni bölüm fragmanı izleyebilirsiniz...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 124. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

EDHO 124. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde, Façalı - Çakırbeyli düşmanlığı giderek büyüyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm 12 Şubat Salı akşamı Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. EDHO yeni bölümde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği, Bahadır Özdener'in senaryosunu yazdığı EDHO 124. yeni bölümde Façalılar'ın kız kardeşi rolüyle yeni oyuncu dahil oluyor.

KARI - KOCA EDHO'DALAR!

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna son olarak Façalı ailesi katılmıştı. Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu ve İlhan Şen'in hayat verdiği aile fertlerine yeni bir isim daha eklendi. Güzel oyuncu Ceren Benderlioğlu "Eşkıya Dünyaya Hükümdar"ın kadrosuna Façalılar'ın kızkardeşi rolüyle dahil oldu. Aynı zamanda Emir Benderlioğlu'yla mutlu giden evliliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Ceren Benderlioğlu dizide Ömür Façalı rolüne hayat verecek.

DÜŞMAN AİLELERİN SAVAŞINDA BÜYÜK AŞK!

Edho'da Façalılar'ın kız kardeşi rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Ceren Benderlioğlu ile İlyas Çakırbeyli arasında aşk mı doğacak?

CEREN BENDERLİOĞLU KİMDİR?

1983 İstanbul doğumlu olan Ceren Benderlioğlu, Trakya Üniversitesinde Radyo Televizyon Bölümü'nde okudu. Okul yıllarında oyunculuğa merak salan oyuncu, 2002 yılında ilk deneyimini Aslı ile Kerem dizisinde yaşamıştır. Aynı yıl rol aldığı Ekmek Teknesi dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu, Kertenkele, Sudan Sebepler, Geniş Aile, Melekler Korusun, Adanalı, Cam Kırıkları, Bez Bebek, Doktorlar, Kırık Kanatlar gibi yapımlarda yer almıştır. Emir Benderlioğlu ile evli olan Ceren Benderlioğlu'nun bir de kız çocuğu var.