Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Kuzgun 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni dizi Kuzgun daha başlamadan gündem olmayı başlardı. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Kuzgun dizisi Star TV ekranlarında izlenebilecek. İlk bölüm fragmanı yayınlanan Kuzgun’un ne zaman başlayacağı belli oldu mu?

Giriş Tarihi 07 Şubat 2019, 11:37 Güncelleme 07 Şubat 2019, 11:38
Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Kuzgun 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

İÇİNDEKİLER



Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kuzgun dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Star TV'de başlayacak olan Kuzgun dizisi için henüz net bir tarih verilmedi. Kuzgun'un 1. Bölüm fragmanı ise yayınlandı ve izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı.

Büyük bir aşk hikayesini anlatan diziyle ilgili tüm bilgileri ve merak edilenleri derledik. İşte Kuzgun'un ilk bölüm fragmanı...

KUZGUN 1. BÖLÜM FRAGMANI



Fragmanda Kuzgun ile Dila'nın konuşma sahneleri dikkat çekiyor. Kuzgun'un insan bulunduğu yeri sevmiyor gözü yükseklerde oluyor dediğinde Dila "Yüksekle aram pek iyi değildir diyor" sonrasında ise "kimsin sen" sorusu hafızalara kazındı. Peki Dila ve Kuzgun arasında nasıl bir hikaye var, daha önce tanıştılar mı?

KUZGUN DİZİ KONUSU VE OYUNCULARI



Kuzgun dizisi; hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini anlatıyor. Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş'ın üstlendiği, Bahadır İnce'nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Uluslararası Emmy Ödüllü 'Kara Sevda' dizisini de kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz'ın yazdığı 'Kuzgun'un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor. Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor.