Bir Zamanlar Çukurova 19. bölümde Züleyha kıskançlık krizine giriyor!

ATV’nin yayınlandığı günden bu yana büyük bir heyecanla izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da sular durulmuyor. Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yine gerilim ve entrikalarla dolu bir bölümle ekrana gelecek. İşte Bir Zamanlar Çukurova’da yaşanacaklar ve yeni bölüm fragmanları…

Giriş Tarihi 07 Şubat 2019, 15:17 Güncelleme 07 Şubat 2019, 15:47
Bir Zamanlar Çukurova 19. bölümde Züleyha kıskançlık krizine giriyor!

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova bu akşam ATV'de olacak. İzleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde neler yaşanacak? Züleyha Yılmaz'ı başka bir kadınla görünce kıskançlık krizine girerek Demir'e tüm kinini kusuyor.

Diğer yandan konağın tapusunu alan Fekeli ve Yılmaz kutlamaya başlıyor. Bu gelişmeden sonra Demir'in ne yapacağı merak konusu…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ FRAGMAN

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DA NELER OLACAK?

"Karısını elinden aldığın bir şoför parçasının buraya, Çukurova'ya bey olmasını hazmedemiyorsun!"


Çukurova'da sesler yükseliyor! Gizlediği sırların ağırlığıyla sessiz kalanlar, gerçekleri haykırıyor, yer yerinden oynuyor. Züleyha'nın Demir'e "Karısını elinden aldığın bir şoför parçasının, buraya, Çukurova'ya bey olmasını hazmedemiyorsun" cümlesi hangi felakete gebe? Kimsenin duymasını istemediği bu gerçeği, Züleyha'dan duyan Demir Yaman kime silah çekecek?

Yılmaz'la Müjgan'ın yakınlaşması kimlerin canını yakıyor? "Başımı öne eğmem acım içime aksın diyedir. Acımın bütün çığlıklarını kalbimde sakladım ben" diyen Fekeli yıllardır kapalı kapılar ardında kalan gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçiyor.